HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

275
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1607264527.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te bucură pașii înainte pe care îi faci, chiar și așa mici cum sunt ei. Te apropii de un nou statut social și profesional pe care îl meriți pentru că ai muncit pentru el.

Taur: Ești aproape de o realizare, împreună cu un grup de prieteni sau aliați. Este important să fii consecvent și să te ții de cuvânt, chiar dacă nu e ușor.

Gemeni: Dincolo de problemele cu care te confrunți la serviciu și care sunt inevitabile, există o invitație subtilă, a întregului context, de a-ți căuta un alt drum, mai potrivit cu tine.

Rac: Ai nevoie de o bază solidă, de o viață de familie frumoasă, care să îți asigure liniștea sufletească și încrederea în sine, necesare ca să poți munci cu mai mult spor.

Leu: Îți vezi realizările prin ochii celorlalți și așa te poți bucura de ele. Planurile de viitor, făcute împreună cu cei care se bucură pentru tine, au șanse mai mari să se împlinească.

Fecioară: S-ar putea să te bucure foarte mult o veste bună legată de cineva drag sau un gest frumos al unui apropiat. Chiar dacă ai și motive de nemulțumire, pe acestea le poți lăsa la urmă.

Balanţă: Cauți să acumulezi un capital de încredere de la cei din jur, pe care să îl valorifici frumos, la momentul potrivit. E cam ca mersul pe sârmă ce încerci tu să faci.

Scorpion: Este important să evaluezi corect situațiile prin care treci astăzi, să eviți exagerările. Acestea sunt posibile din cauza unor așteptări foarte mari pe care nu ai reușit să le gestionezi.

Săgetător: Privești spre viitor cu mai multă încredere, acum când știi că vei avea și tu un cuvânt de spus. Îți prinde bine această infuzie de încredere în tine.

Capricorn: S-ar putea să te încânte în mod deosebit o propunere pe care o vei primi de la un partener de încredere, dar vrei să faci un pas înapoi, din cauza unor temeri nemărturisite.

Vărsător: Te simți în stare de multe lucruri, inclusiv să îți asumi o nouă etapă, dificilă, de progres profesional. Vei avea numai de câștigat din această nouă experiență.

Peşti: Este o zi în care poți progresa în domeniul care te interesează cel mai mult în acest moment. Ai pe cine te baza, din cercul de prieteni sau rude apropiate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Fugăreală la casa de nebuni
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Cum o să vă descurcaţi?
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Discuţii cu portarul…
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Fun : Un român, un ţigan şi un ungur pescuiesc
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Fun : Doi cerșetori
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Fun : Evreul în Rai
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Norocul şi-l face omul cu mâna lui
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Jucau scheleţii poker…
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Contribuţia blondelor la istorie
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.9823 secunde