HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

280
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1607519668.jpg

Articole recomandate

Berbec: Unele dintre visurile tale cele mai dragi încep să se estompeze, dar lasă locul altora, poate la fel de dragi. Orice ai spune, nu duci lipsă niciodată de visuri de împlinit.

Taur: Drumurile încep să se complice, dialogurile devin și ele mai dificile, la fel și întâlnirile care se pot finaliza cu un rezultat diferit față de ceea ce ai fi dorit.

Gemeni: Probabil că te vei confrunta cu ultimele consecințe ale unei decizii legate de evoluția profesională. Poate că le-ai bănuit, dar acum trebuie să le vezi și să le accepți.

Rac: Va trebui să revii asupra unor decizii, planuri, idei sau propuneri legate de casă. Le poți lăsa așa cum se conturează astăzi și să îți rezervi un timp de gândire.

Leu: Relațiile de prietenie, mai ales cele recente, sunt puse sub semnul întrebării și va trebui să oferi dovezi serioase ca să ți se acorde, din nou, aceeași încredere.

Fecioară: E timpul să te ocupi foarte serios de cei dragi, de pasiunile și bucuriile tale, ca să descoperi ce e adevărat și ce e fals în lumea sentimentelor și emoțiilor tale.

Balanţă: Incep să iasă la lumină probleme pe care le-ai ignorat, din interiorul tău. Vei avea ocazia să înțelegi de ce te împiedici, înainte să pornești pe un drum nou.

Scorpion: Ar fi bine să acorzi atenție maximă treburilor pe care le ai de făcut la serviciu și să începi să te preocupi foarte serios de problemele de sănătate care ți-au trimis semnale.

Săgetător: Vei avea ocazia să revii asupra unor gânduri, dorințe, intenții și să le redefinești, ca să te reprezinte mai bine și să ai conștiința împăcată.

Capricorn: Unii dintre parteneri vor reveni asupra unor propuneri, negocierile se vor relua, iar rezultatul va fi cu totul altul decât cel care se conturează astăzi.

Vărsător: Pot să apară complicații financiare de care va trebui să te ocupi, fără să le mai amâni pentru că sunt rezultatul unor amânări sau neglijențe.

Peşti: Vei fi nevoit să revii asupra deciziilor pe care le iei în această zi, chiar dacă nu le comunici nimănui, le păstrezi doar în forul tău interior.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 10 Decembrie 2020
Stire din Fun : Ce coincidenţă!
Joi, 10 Decembrie 2020
Stire din Fun : Ghici care-i nevasta!
Joi, 10 Decembrie 2020
Stire din Fun : Gândeşte optimist!
Joi, 10 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 09 Decembrie 2020
Stire din Fun : Ce soartă grea!
Miercuri, 09 Decembrie 2020
Stire din Fun : Poliţistu-i şmecher
Miercuri, 09 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bulă în armată
Miercuri, 09 Decembrie 2020
Stire din Fun : Grăbeşte-te, Sandule!
Miercuri, 09 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.7745 secunde