HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

297
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1608311736.jpg

Articole recomandate

Berbec: Visezi cu ochii deschiși la plăceri interzise, care mai de care mai atrăgătoare. Realitatea nu este chiar atât de cenușie pe cât ți se pare acum, e doar mai accesibilă.


Taur: Pot să iasă scântei în timpul unor discuții obișnuite, dar vei reuși să le stingi imediat, dacă vei mobiliza întreaga ta răbdare și rezerva de diplomație.


Gemeni: Ești în căutarea unei vieți mai bune care înseamnă, în etapa în care ești acum, o situație financiară cât mai bună. Dar există un preț pentru această reușită.


Rac: Te intrigă o anumită situație care are legătură cu casa, familia sau cu o persoană pe care o consideri atrăgătoare. Ai grijă să nu te apropii prea mult, ca să nu te arzi.


Leu: Ești gata să te alături unui grup care te atrage prin multe lucruri. Problema e că situația nu e așa cum o vezi tu, de departe și ar fi bine să fii pregătit sufletește.


Fecioară: Te atrage ideea de a profita de un anumit context ca să obții ceva ce îți dorești de mai mult timp. Dacă vei respecta limitele corectitudinii, nu ai de ce să te abții.


Balanţă: Chiar dacă nu poți controla mare lucru din ceea ce se petrece sub ochii tăi, odată intrat în horă vei putea să influențezi puțin ritmul sau chiar direcția.


Scorpion: E un amestec foarte interesant de bine și rău în această zi, dar chiar dacă simți nevoia să aluneci spre ispită, ar fi mai bine să te abții. Consecințele nu vor deloc plăcute.


Săgetător: Ești atras de ideea de a te alătura unui grup, dar intuiești că există și un preț pentru asta. Dacă vei da dovadă de suficientă maturitate, nu ai motive reale de teamă.


Capricorn: Ai putea alege ce e bun din orice situație, dacă ai urmări acest lucru intenționat și conștient. Așa vei vedea ce văd cei pe care nu îi înțelegi tu, cei mai optimiști din fire.


Vărsător: S-ar putea să cedezi unei tentații cu care nu te poți lăuda deloc, mai ales în fața celor din familie. Poate fi vorba de o cheltuială necugetată, despre care știi că e așa.


Peşti: Ai parte de o zi cu de toate, și bune și rele, aproape în aceeași măsură. De tine depinde cu cei te vei alege, după ce trece această zi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 18 Decembrie 2020
Stire din Fun : Zece adevăruri
Vineri, 18 Decembrie 2020
Stire din Fun : Ultima dorinţă
Vineri, 18 Decembrie 2020
Stire din Fun : John vine acasă beat mort
Vineri, 18 Decembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Fun : Semne rele la înălţime
Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Fun : Situație într-un avion
Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Fun : Cabinetul la domiciliu
Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Fun : Noaptea prin cimitir
Joi, 17 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 2.0949 secunde