HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

298
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop1611061403-1611148714.jpg

Articole recomandate

Berbec: Poți pierde încântarea pe care ți-a adus-o achiziția unui bun anume sau o investiție inteligentă. Vei căuta alta, imediat, dar nu e cea mai bună alegere în acest context.

Taur: Vrei să scurtezi durata unor procese firești, în speranța că așa vei reuși să obții ce îți dorești. Numai că unele lucruri nu pot fi forțate și te vei agita degeaba.

Gemeni: Vrei ceva anume și vrei acum, fără să accepți vreo variantă de rezervă și fără să iei în calcul faptul că fiecare om are propria voință și propriile aspirații.

Rac: Ai impresia că ai pierdut simpatia unor apropiați și vei pierde și unele beneficii, pe care le așteptai. E doar o impresie care nu justifică o schimbare de atitudine din partea ta.

Leu: Te atrage irezistibil ideea de a te asocia cu persoane care dețin privilegii la care râvnești și tu. Poate ar trebui să te întrebi, mai întâi, care sunt riscurile acestor noi asocieri.

Fecioară: Ai impresia că ai pierdut deja ocazia de a ajunge la o soluție într-o problemă de familie. O atitudine ceva mai optimistă și mai constructivă te va aduce mai aproape de acea soluție.

Balanţă: Este posibil să te părăsească un protector important, să pierzi susținerea unui prieten sau să ajungi singur la concluzia că ar fi mai bine să faci un pas în spate.

Scorpion: Este important să îți ții în frâu pornirile distructive, pe care ar trebui, mai întâi, să le observi și să le încadrezi corect. Cei dragi se vor bucura de rezultatele efortului tău.

Săgetător: Îți vine apa la moară, dar ar trebui să temperezi această energie nouă, ca să nu ajungi, din nou, la concluzia că ți se cuvine totul și cei din jur sunt doar niște nerecunoscători.

Capricorn: Există riscul să pui prea multă bază pe impresiile de moment, mai ales pe cele negative și să renunți la cooperarea armonioasă cu unii colegi sau persoane apropiate.

Vărsător: Impresia că te-a părăsit norocul are o fărâmă de adevăr, dar restul poveștii îți aparține. Poate că nu de noroc aveai cea mai mare nevoie ci de cu totul altceva, pe care îl ai oricum.

Peşti: Te comporți ca și cum ai fi pierdut deja ceva ce îți doreai cu orice preț, deși situația este încă în mișcare, evoluează după reguli proprii, pe care ar trebui să le cunoști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Întrebări de la Sfântul Petru
Joi, 21 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : La fabrica de cârnaţi
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ce-i cu sora Margareta?
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Minim doi…
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : A murit un mecanic!
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Se mai însoară Ion?
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Un meci important
Pagina a fost generata in 0.7625 secunde