HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

296
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop1611061403-1612356193.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te vor da peste cap propunerile care vin din anturajul apropiat. Pot fi invitații neașteptate, idei interesante sau doar simple discuții care te vor atrage foarte mult.

Taur: Înainte de a avea reacții, dacă va fi posibil, ar trebui să stai mai mult pe gânduri și să te întrebi ce anume vei rezolva, în acest fel.

Gemeni: Veștile care vin din familie te entuziasmează, dar ar fi bine să îți temperezi reacțiile, ca să poți evalua corect și dezavantajele.

Rac: Ți se par cam volatile situațiile în care ești implicat, cu sau fără voia ta. Această instabilitate nu îți este deloc pe plac, dar nu depășește limitele normale.

Leu: Este important să îi tratezi cu respectul cuvenit pe cei dragi, chiar dacă nu prea ai chef de astfel de formalități. Așa vei reuși să îți temperezi și impulsurile distructive.

Fecioară: S-ar putea să nu fie chiar ce te aștepți ziua de astăzi, dar cu puțin efort o poți face mai frumoasă. E de ajuns să vrei să ai reacții frumoase față de ceea ce se petrece în jurul tău.

Balanţă: S-ar putea să îi agiți pe cei din jur, fără să vrei, prin invitațiile pe care le lansezi. Viteza ta de reacție nu va fi nici apreciată, nici utilă.

Scorpion: Ies la lumină conflicte interioare de care nu ai vrut sau nu ai știut să te ocupi atunci când au apărut. Acum îți fac viața mai grea decât ar putea să fie.

Săgetător: Una declari și alta crezi și nu din cauză că ai vrea să minți pe cineva ci pentru că simți nevoia să te protejezi de pericole pe care le exagerezi.

Capricorn: Este necesar să fii mai înțelept decât ești tu de obicei, ca să poți interveni frumos în situațiile care vor scăpa de sub control, indiferent cine participă la ele.

Vărsător: S-ar putea să îți scape de sub control anumite situații, dar orice reacție exagerată doar va pune paie pe foc, nu va domoli nimic.

Peşti: Sunt șanse mari să faci greșeli care ți se vor părea minore, dar care pot genera consecințe neplăcute pe termen mediu și lung și nu doar pentru tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 04 Februarie 2021
Stire din Fun : Ce minunat este în armată!
Joi, 04 Februarie 2021
Stire din Fun : Rețeta celei mai bune ciorbe
Joi, 04 Februarie 2021
Stire din Fun : Terapie în cuplu
Joi, 04 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 03 Februarie 2021
Stire din Fun : Jurnalul unui bărbat
Miercuri, 03 Februarie 2021
Stire din Fun : Numărătoarea lui Bulă
Miercuri, 03 Februarie 2021
Stire din Fun : Felix Baumgartner se înalță cu balonul
Miercuri, 03 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 03 Februarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 02 Februarie 2021
Stire din Fun : Vampiri în căutare de sânge
Marţi, 02 Februarie 2021
Stire din Fun : Scrisoarea iubitei
Pagina a fost generata in 0.9424 secunde