HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

313
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1612546115.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți este greu să accepți că ai avea ceva de învățat de la partenerul de cuplu pe care tot încerci să îl cizelezi, ca să se apropie de idealul pe care îl ai tu în minte pentru el.

Taur: Ar fi bine să îți propui să fii tolerant astăzi, inclusiv față de tine, ca să poți trece mai ușor peste situațiile neplăcute și să poți păstra și relațiile armonioase pe care le-ai construit.

Gemeni: Te simți prizonier al unor situații pe care nu le poți nici măcar influența. Este o situație temporară și depinde de tine cum anume interpretezi toate aceste complicații.

Rac: Pot să apară unele probleme la locul de muncă și să reacționezi exagerat, din motive pe care tu le cunoști, dar care sunt complet necunoscute celor din jur.

Leu: Este esențial să prețuiești oamenii pe care îi ai în jur, fiecare dintre ei contribuie la ceea ce ești acum și la ceea ce urmează să devii.

Fecioară: Există riscul să devii rigid în relația cu partenerul de cuplu și să faci alegeri nefericite, care să te afecteze mai târziu, chiar dacă acum ești convins că e bine ce faci.

Balanţă: Ești interesat de bunul mers al unor relații, mai ales cele cu superiorii și este un lucru bun, dacă nu te transformă într-o persoană mult prea egoistă.

Scorpion: S-ar putea să nu îți fie pe plac unele dintre deciziile celor din familie, dar ar fi bine să ții cont de faptul că orice intervenție trebuie făcută cu respect și bună cuviință.

Săgetător: Ar fi firesc să ții cont de părerile celor cu care discuți, dar pentru asta este necesar să îi asculți, să le permiți să se exprime până la capăt.

Capricorn: Ai de ales între a diminua anumite pretenții față de cei din jur și a suporta o dezamăgire, mai mult falsă, pentru că ar fi rezultatul unor cerințe nerealiste.

Vărsător: Este posibil să apară o situație care să te constrângă să iei o anumită decizie, provocată de cineva din familie, fără să aibă o intenție în acest sens.

Peşti: Poate fi o zi deosebit de utilă pentru a înțelege unele erori din trecutul apropiat, care își au rădăcinile în altele, mai vechi și mai complicate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Aveți grijă la doctor!
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Inspecție la fabrică
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Mary se întoarce din luna de miere
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : Lupta antidrog
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : La ţară…
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : Blonda vopsită brunetă
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 04 Februarie 2021
Stire din Fun : Ce minunat este în armată!
Joi, 04 Februarie 2021
Stire din Fun : Rețeta celei mai bune ciorbe
Joi, 04 Februarie 2021
Stire din Fun : Terapie în cuplu
Pagina a fost generata in 1.8169 secunde