HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

386
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1614885367.jpg

Articole recomandate

Berbec: Multe pot fi astăzi foarte intense, inclusiv discuțiile pe care le ai cu partenerii importanți. Poate că trăiești un moment important al vieții, dar ar fi bine să temperezi stresul care se asociază cu astfel de momente.

Taur: Ai putea avea o zi mai intensă, în care totul să ți se pară dificil de înțeles și de acceptat. Poate că, după ce trece această zi, vei ajunge la cu totul alte concluzii, așa că ar fi bine să ai răbdare.

Gemeni: S-ar putea să te surprindă o schimbare în situația ta financiară, ceva ce nici nu ți-a trecut prin minte, dar care nu e chiar așa cum o vezi tu astăzi.

Rac: Ar fi frumos să îți temperezi tendința de a privi toate lucrurile prin latura lor practică sau de a evalua oamenii în funcție de statutul lor financiar. Ar fi o pierdere, pentru tine.

Leu: Se schimbă ceva în anturaj, poți primi sugestii foarte bune pe care să le interpretezi greșit pentru că nu le înțelegi corect. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă deschidere față de nou.

Fecioară: Ar fi bine să îți temperezi curiozitatea și să ai măsură în cuvintele pe care le vei folosi, indiferent cui te adresezi. E mai bine așa, decât să îți pară rău că ai ce nu trebuia.

Balanţă: Este posibilă concretizarea unei etape de creștere, de progres în cadrul grupului din care faci parte. Stresul asociat cu această creștere nu ar trebui să conteze pentru că este un efect secundar.

Scorpion: Este important să menții un echilibru în relația cu familia, dar să le acorzi atenția cuvenită și altor apropiați ca să nu se simtă nimeni nedreptățit, atât cât este posibil acest lucru.

Săgetător: Sunt posibile mișcări de trupe în grupul de prieteni sau rudele să fie cele care vin cu totul felul de vești, propuneri, inițiative. Vei avea și tu un cuvânt de spus, dar ar fi bine să fii atent cum îl spui.

Capricorn: Ar fi bine să îți temperezi pretențiile sau să le reduci la minimum, mai ales față de cei dragi, pentru că te vei alege cu dezamăgiri pe măsura așteptărilor.

Vărsător: Se anunță unele probleme la serviciu sau, din cauza oboselii, probleme de sănătate. Ar fi bine ca pe lângă aceste mici probleme să nu îți provoci singur altele, ingrijorându-te inutil.

Peşti: Se adună toate pe capul tău și ți-ai putea pierde cumpătul, mai mult decât de obicei pentru că ajungi la concluzii negative și despre ceea ce se petrece la muncă și despre ceea ce te așteaptă acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Martie 2021
Stire din Fun : Rugăciunea cea bună
Vineri, 05 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 04 Martie 2021
Stire din Fun : Petiție la locul de muncă
Joi, 04 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 03 Martie 2021
Stire din Fun : Ardeleni moderni
Miercuri, 03 Martie 2021
Stire din Fun : Vine criza!
Miercuri, 03 Martie 2021
Stire din Fun : Bulă la spital
Miercuri, 03 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 02 Martie 2021
Stire din Fun : Pe un aeroport american...
Pagina a fost generata in 0.7497 secunde