HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

330
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1614971902.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineaţă s-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv.

Taur: Dimineaţă aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii.

Gemeni: Nu este o zi bună pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Starea de confuzie şi simţul practic scăzut vă pot conduce la eşecuri. Relaţiile sentimentale sunt bune.

Rac: Sosirea unor musafiri vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutaţi cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzaţi. Spre seară, s-ar putea ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută.

Leu: Intenţionaţi să începeţi o activitate nouă, dar vă lipseşte simţul practic. Vă recomandăm să mai aşteptaţi. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceţi griji!

Fecioară: Dimineaţă sunteţi foarte sensibil şi nu sunteţi mulţumit de nimic. Încercaţi să depăşiţi această stare, pentru că poate să vă afecteze relaţiile cu familia şi prietenii! Spre seară, primiţi veşti de la o rudă din altă localitate.

Balanţă: Se pare că nu sunteţi foarte inspirat în ceea ce priveşte relaţiile sociale. Vă sfătuim să nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

Scorpion: S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu puteţi termina ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere.

Săgetător: Se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Dimineaţă, un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri şi veţi avea de câştigat dacă nu îl refuzaţi.

Capricorn: S-ar putea azi să nu staţi prea bine cu simţul practic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienţă vă sunt de mare folos.

Vărsător: Dimineaţă este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, dar le puteţi rezolva cu calm. Deşi sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile.

Peşti: Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi! În cursul serii, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 07 Martie 2021
Stire din Fun : Trei narcomani
Duminică, 07 Martie 2021
Stire din Fun : După faptă şi răsplată
Duminică, 07 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 05 Martie 2021
Stire din Fun : Rugăciunea cea bună
Vineri, 05 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 05 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 04 Martie 2021
Stire din Fun : Petiție la locul de muncă
Joi, 04 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.8257 secunde