HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

267
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1615470979.jpg

Articole recomandate

Berbec: Comunicarea în cuplu se poate îmbunătăți considerabil, dar ai nevoie, în continuare, de o atitudine pozitivă, ca să nu te copleșească gândurile negre.

Taur: Se poate spune că îți vine inima la loc, mai ales datorită faptului că te vei simți capabil să administrezi mult mai bine resursele de orice fel, inclusiv timpul personal.

Gemeni: Revii cu picioarele pe pământ, fără tragere de inimă, pentru că situația financiară nu e deloc atât de bună pe cât ai sperat.

Rac: Te pui pe treabă, dar cu inima ușoară, de această dată pentru că știi că vei reuși să te organizezi mai bine și să îți dozezi eforturile mult mai inteligent.

Leu: Partea practică a planurilor tale de viitor începe să conteze mai mult și va trebui să ții cont de toate aceste aspecte, ca să îți asiguri o reușită viitoare.

Fecioară: Deplasările devin principala sursă de satisfacții prin informațiile pe care le primești, prin soluțiile la care te poți gândi de acum înainte, cu mintea mai limpede.

Balanţă: Este foarte importantă imaginea pe care o ai în cadrul unui grup, dar și mai importantă este participarea ta reală la reușita unor planuri făcute în familie.

Scorpion: Ai șansa de a începe o organizare reală în casă și în familie, în așa fel încât să înceapă și rezolvarea unor probleme care ți-au dat destule dureri de cap.

Săgetător: Ești din ce în ce mai solicitat, prietenii și rudele vin cu propuneri, cu invitații care îți vor ocupa mai mult timp. Ar fi bine să nu îți neglijezi obligațiile deja asumate.

Capricorn: Începe să se facă lumină și în planurile tale de viitor, cele la care tot lucrezi împreună cu cei dragi. Comunicarea devine mai bună și ar fi bine să te folosești de acest lucru.

Vărsător: Este important să ții cont de dorințele tale, mai ales cele care te îndeamnă să îți recapeți echilibrul. Ai nevoie de o atenție deosebită pentru starea ta de sănătate.

Peşti: Se poate spune că îți vine mintea la cap, dar acesta nu este un motiv suficient ca să consideri că doar părerile tale sunt valabile, iar ale celorlalți nu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Curcanul șugubăț
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Frizerii şi evreii
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Boala lui Calache
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : În vestul sălbatic
Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : Gânduri creștine
Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 10 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 09 Martie 2021
Stire din Fun : Fecioara de pe pod
Pagina a fost generata in 2.061 secunde