HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

325
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1616418234.jpg

Articole recomandate

Berbec: Neîncrederea în persoanele apropiate te transformă într-un om plin de suspiciuni. Sfatul nostru este să te relaxezi şi să cauţi partea frumoasă a lucrurilor! Există, să ştii!

Taur: Rezolvi o problemă cu care te-ai confruntat mult timp, iar acest lucru te va face atât de fericit, încât nici cele mai grele momente prin care treci nu ţi se vor mai părea greu de învins.

Gemeni: Parcurgi o perioadă prielnică la locul de muncă, pentru că relaţiile cu noii colegi se concretizează într-un proiect cu care veţi da lovitura. Cel mai bine este să lucraţi în echipă, şi nu individual.

Rac: Ai parte de şocul vieţii atunci când afli ce pune la cale persoana iubită. Poate fi o surpriză legată de un nou cămin sau un bun la care nici nu aveai curaj să visezi.

Leu: Prea multe ore state în faţa televizorului te cam scot din peisajul social. Cei din jur încep să aibă îndoieli privind sănătatea ta. Ar fi bine să ieşi mai des.

Fecioară: La capitolul bani de buzunar stai destul de bine. Dar, din păcate, finanţele tale nu mai sunt cum erau odată. Şi asta din vina ta, pentru că ai devenit mult prea cheltuitor.

Balanţă: Ai învăţat că cele mai scumpe lucruri din viaţa ta sunt membrii familiei. O experienţă mai puţin plăcută te-a ajutat să vezi partea frumoasă a relaţiei cu cei apropiaţi.

Scorpion: Dacă nemulţumirile tale ar fi expuse pe hârtie, prea multă cerneală ai consuma. Şi asta pentru că nimic nu te ajută să te relaxezi. Ai prea multe pretenţii de la cei din jur.

Săgetător: Ai rănit pe cineva şi vrei cu orice preţ să fii iertat. Vei face tot ce îţi stă în putere şi rezultatul va fi cel aşteptat. Eşti de apreciat pentru perseverenţa de care dai dovadă.

Capricorn: Vei trece cu bine de zecile de teste la care te va supune partenerul de viaţă. În sinea sa, ştie că eşti om de bună credinţă, lângă care îşi poate construi un viitor prosper.

Vărsător: Fericirea ta nu depinde de nimeni. Atunci când vrei să aduci un plus de savoare spiritului tău, găseşti cele mai bune şi relaxante locuri în care să mergi. Ştii cum să ai grijă de tine, eşti un exemplu bun.

Peşti: Ştii din toate câte puţin, fapt pentru care eşti ales lider în grupul din care faci parte. Motivele pentru care nu reuşeşti să duci la bun sfârşit un proiect la care lucrezi de mult timp este delăsarea colegilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Onoarea familiei
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Nu mai înjura!
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Femeia în tabelul lui Mendeleev
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 22 Martie 2021
Stire din Fun : Am auzit că divorţezi!
Luni, 22 Martie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 21 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Pagina a fost generata in 0.6098 secunde