HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

375
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1616927135.jpg

Articole recomandate

Berbec: Unele discuții cu membrii familiei ar putea să ducă la mici conflicte, pasagere, pe care nici nu e cazul să le transformi în altceva.

Taur: Situația poate evolua diferit față de ceea ce așteptai tu și ar fi bine să accepți că există și variante mai bune, chiar dacă nu sunt gândite de tine.

Gemeni: Bine ar fi să fii atent cu cine și despre ce vorbești, ca să nu te trezești în situații dificile. E adevărat că poți fi sincer cu prietenii, dar la fel de mult contează și ce le spui.

Rac: Ești mai atent la cei dragi, dar nu cu toată inima, o parte din ea e ocupată cu planurile pe care le faci pentru ei, cu dragoste. Este important să îi consulți și pe ei.

Leu: Pot să apară unele complicații la muncă, din cauza grabei unora sau a nepriceperii lor. Ai mai multe posibilități de a interveni, de aceea ar fi bine să alegi una frumoasă.

Fecioară: Pot să apară divergențe la serviciu, cu colegii sau cu superiorii, dar nu sunt neapărat necesare și pot fi prevenite, dacă vei dori acest lucru.

Balanţă: Sunt posibile unele turbulențe în cuplu sau în alte relații importante, dar dacă tu vei rămâne constructiv, la fel vor deveni și aceste discuții.

Scorpion: Sunt posibile conflicte acute în cuplu sau alte relații, la fel de importante. Schimbul de cuvinte poate deveni util, dacă vei reuși să ai și tu tonul potrivit.

Săgetător: Se pare că negocierile, dacă au avut loc, nu au dus acolo unde ți-ai fi dorit și nu îți convine deloc situația. Poate fi doar o bănuială de-a ta, căreia îi dai prea multă importanță.

Capricorn: Ar fi bine să ții cont de părerile celor din jur despre ceea ce ai de gând să faci. Nu știi de unde răsare o părere care poate fi mai bună decât a ta.

Vărsător: Pot să apară și momente mai puțin plăcute, mai ales în discuțiile cu cei din anturaj, dar vei reuși să treci peste ele, cu condiția să fii concentrat pe ceea ce este important.

Peşti: Pot să apară unele dificultăți de comunicare cu persoanele de la care primești îndrumări, sfaturi, informații mai puțin obișnuite, dar care te ajută întotdeauna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 Martie 2021
Stire din Fun : Jurnalul unui român normal
Luni, 29 Martie 2021
Stire din Fun : Propunere indecentă în tren
Luni, 29 Martie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 28 Martie 2021
Stire din Fun : John, este nevoie de apă
Duminică, 28 Martie 2021
Stire din Fun : Farsă la telefon
Duminică, 28 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 26 Martie 2021
Stire din Fun : Provocarea scoțianului
Vineri, 26 Martie 2021
Stire din Fun : Efectul pălincii
Vineri, 26 Martie 2021
Stire din Fun : Să trăiesc 100 de ani
Vineri, 26 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.5056 secunde