HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

575
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1617973145.jpg

Articole recomandate

Berbec: De la prietenii adevărați vin mesaje de mare preț, dar ca să le observi e nevoie de un anumit tip de atenție. E mai mult o orientare intuitivă care te atrage către ceea ce e important.

Taur: Ai multe de descoperit și mai multe de pus în aplicare, din experiențele deja trăite în relațiile cu cei dragi. Ai șansa de a-ți face viața mai frumoasă, în acest fel.

Gemeni: Poate că îți scapă multe de sub control, poate că între timp ai înțeles asta și faci eforturi ca să accepți situația. Asta se numește, deja, înțelepciune, și e neprețuită.

Rac: Ar fi bine să iei în calcul și cele mai cuminți gânduri când îți reevaluezi planurile de viitor. De exemplu, aspirația de a trăi frumos și de a-i lăsa și pe ceilalți să facă același lucru.

Leu: Ești propriul reper și e un lucru bun, cu condiția să nu devii rigid și să te închizi față de orice opinie care contrazice convingerile tale.

Fecioară: Intuiția te poate ajuta foarte mult într-o zi care promite trăiri intense și momente speciale, cum ar fi cele din familie. S-ar putea să ajungi cu gândul undeva, departe sau în trecut.

Balanţă: Mai ai multe de stabilit în legătură cu valoarea personală, dar poate că e bine să ai îndoieli, să cauți dovezi și să apreciezi sincer ceea ce ai reușit până acum.

Scorpion: Ar putea fi o zi cu momente intense, de exemplu cu discuții deosebit de interesante cu cei din anturaj. Acestora, însă, este nevoie să le dai tu un sens constructiv.

Săgetător: Poți primi lecții de viață deosebit de valoroase de la persoane mai în vârstă, cu condiția să fii atent și dornic de învățătură. Deși s-ar putea să fii convins că le știi deja pe toate.

Capricorn: Poate că nu îți vei găsi foarte ușor cuvintele, ca să exprimi ce simți, dar gesturile te vor ajuta mai mult și îți vor aduce și efectul pe care vrei să-l obții.

Vărsător: Ai învățat multe despre trecut, despre propriile rădăcini, iar acum a venit momentul să îți îndrepți atenția spre înainte, spre progres și evoluție.

Peşti: Este o zi destul de relaxantă, poate nu atât cât ți-ai fi dorit, dar responsabilitățile au și partea lor plăcută, pe care o vezi, atunci când vrei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cum să devii pompier
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Staţi puţin!
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Ce-i aia brânză Roquefort?
Duminică, 11 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : Analiza chimică a femeii
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : De ce am dat-o afară pe secretară
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 08 Aprilie 2021
Stire din Fun : Dorința naufragiatului
Joi, 08 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cele două cadouri
Joi, 08 Aprilie 2021
Stire din Fun : Într-o unitate de tancuri...
Pagina a fost generata in 0.7737 secunde