HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

354
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1618315310.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar fi bine să eviți orice impuls care te împinge spre o critică aspră, mai ales în cuplu. Mai bine tratezi relațiile ca pe niște ființe vii care au nevoie să crească, să se dezvolte.

Taur: Te aștepți nu doar să fii apreciat ci și să ți se facă unele concesii, pe baza unor gesturi frumoase făcute, e drept, cu inima deschisă. S-ar putea să fii dezamăgit.

Gemeni: Aspirațiile tale, cel puțin cele legate de creșterea veniturilor, au șanse mici de realizare, mai ales dacă te concentrezi asupra lor și nu asupra unui progres profesional.

Rac: Încerci să reduci numărul problemelor de care te preocupi, dar te orientezi doar spre cele financiare, zicând că acestea sunt la originea celorlalte, ceea ce nu e adevărat.

Leu: Ar fi mai bine să eviți situațiile tensionate, care nu vor face decât să îți consume energia și să te îndepărtezi de persoanele care nu știu decât să se plângă.

Fecioară: Bine ar fi să ieși din sfera propriilor gânduri și să cauți compania unor persoane mai optimiste, cu o viziune mai luminoasă despre viață.

Balanţă: E adevărat că pe umerii tăi stau multiple responsabilități și că trebuie să te împarți, numai tu știi cum. Dar și bucuria de a fi de ajutor e tot la tine.

Scorpion: S-ar putea să te trezești lăsat la mijlocul drumului de cei din familie, din cauza unor neînțelegeri. Dacă și tu vei refuza să faci un efort, ca să dialogați, situația va rămâne așa.

Săgetător: Vorbele tale nu confirmă sentimentele sau, în orice caz, nu sunt la fel de frumoase precum sentimentele care te animă. Ar fi bine să le găsești un punct comun.

Capricorn: Pui accentul pe ceea ce crezi tu că le lipsește unora dintre cei dragi și încerci să le completezi aceste goluri prin cea mai nepotrivită metodă, criticându-i.

Vărsător: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție sarcinilor de serviciu și să eviți acea selecție păguboasă care te împinge să faci doar ce îți place.

Peşti: Există riscul să acorzi prea multă atenție unor dezamăgiri care nu sunt atât de mari, pe cât le consideri acum. Sunt pași către o realizare, pe care nu o vezi, încă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Aprilie 2021
Stire din Fun : Memo studențesc
Miercuri, 14 Aprilie 2021
Stire din Fun : Fapte bune
Miercuri, 14 Aprilie 2021
Stire din Fun : Vrăjitoarea a luat pastila
Miercuri, 14 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 13 Aprilie 2021
Stire din Fun : Planuri la pahar
Marţi, 13 Aprilie 2021
Stire din Fun : Probleme familiale
Marţi, 13 Aprilie 2021
Stire din Fun : Societatea se clasifică astfel
Marţi, 13 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 13 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 12 Aprilie 2021
Stire din Fun : Educație în junglă
Luni, 12 Aprilie 2021
Stire din Fun : Ce femei îți plac?
Luni, 12 Aprilie 2021
Stire din Fun : Marcajele piraților
Pagina a fost generata in 1.5734 secunde