HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

492
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1620214444.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți este suficient ceea ce intuiești că se petrece, chiar dacă nu ai acces direct la informațiile pe care le dorești. Intențiile tale sunt, cel mai probabil, bune și vei afla ceea ce vrei să știi.

Taur: Eşti plin de inspirație care se naște din nevoia de a corecta anumite neajunsuri la locul de muncă sau în legătură cu starea ta de sănătate.

Gemeni: Ai parte de o zi specială, presărată cu momente în care vei înțelege mai ușor care îți sunt nevoile reale, de ce trebuie să faci o cură de dezintoxicare de falsități sau mondenități.

Rac: Poți primi cele mai bune sfaturi cu putință de la partenerii de orice fel, în special de la cel de cuplu. Este important să știi să asculți.

Leu: Ești foarte interesat de informații secrete sau cunoscute doar de inițiați. Problema e că astfel de informații au rostul lor, care nu are legătură cu scopul tău real.

Fecioară: Te bazezi pe tine și e mare lucru pentru că te întorci la ceea ce ai nevoie, la încrederea în tine și în calitățile cizelate deja, în timp.

Balanță: Ai putea avea parte de întâlniri interesante, cu oameni speciali, care scot la lumină partea frumoasă a firii tale, de fiecare dată.

Scorpion: Poți exprima mai bine anumite intenții, planuri, aspirații care te animă sau chiar te determină să devii agitat. Poate nu e nevoie de atâta gălăgie ca să fii convingător.

Săgetător: Vezi mai clar încotro te îndrepți și cum anume poți repara ce s-a stricat în relația cu cei din familie. Ar fi frumos să treci și la fapte, vorbele nu îți sunt de prea mare folos.

Capricorn: Ai curajul necesar de a privi cu mai multă încredere unele propuneri, venite de la partenerii vechi, cei cu care ai parcurs mare parte din drum, până acum.

Vărsător: Acum e momentul să faci acele gesturi frumoase la care tot te gândești, să te împaci cu cei dragi, să le faci o surpriză celor care cred că i-ai uitat.

Peşti: Ai de ales între a-ți pierde timpul cu discuții furtunoase, care nu duc la vreun rezultat, și a te ocupa de ceea ce poate fi rezolvat acum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Lucruri de prisos
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Invitaţie la o cafea
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Avocatul apărării
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Cugetări despre om şi viață
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Cauzele spondilozei
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Autostopul pe o stradă pustie
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Ecoul
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Bulă şi Dumnezeu
Pagina a fost generata in 0.6203 secunde