HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

610
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1620395185.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar fi bine să reții care sunt cele mai cuminți decizii financiare pe care le-ai luat și să te menții pe această linie, indiferent ce ispite vor apărea în următoarele luni.

Taur: Este posibil să îți contrazici chiar propria fire în următoarele luni și să iei decizii negândite, care să te afecteze pe termen lung, în special pe plan financiar.

Gemeni: Bine ar fi să îți domolești avântul și să reduci numărul deplasărilor, al discuțiilor interminabile. Pierderea de timp ar trebui să nu mai facă parte din comportamentul tău.

Rac: Ar fi bine să îți păstrezi neatinse aspirațiile, mai ales cele de natură sufletească. Acestea, ca și planurile tale de viitor, vor intra într-o etapă de cernere, cu o sită foarte deasă.

Leu: Deși încerci să îți găsești locul și poate chiar crezi că ți l-ai găsit, va trebui să te confrunți cu o perioadă de câteva luni de neclarități, supărări și momente de revoltă în familie.

Fecioară: Există riscul, foarte real, să îți strici imaginea pe plan profesional în următoarele luni, prin reacții ciudate, prin subminarea autorității șefilor sau prin altfel de intrigi.

Balanţă: Încep să se vadă mai bine umbrele din relațiile cu cei dragi, iar tu va trebui să aduci lumina necesară, ca să protejezi ceea ce merită a fi protejat.

Scorpion: Prietenii te vor pune foarte serios la încercare în următoarele luni și ar fi bine să fii pregătit sufletește, să te asiguri că ai înțeles corect ce spun și că ți-ai explicat corect intențiile.

Săgetător: Urmează câteva luni de complicații legate de starea de sănătate, dar și de relațiile cu cei din mediul de la serviciu.

Capricorn: Încep să iasă la lumină probleme pe care ai tot încercat să le ascunzi și nu doar azi, ci și în următoarele luni de zile. Poate ar trebui să fii mai sincer și mai deschis.

Vărsător: Vremea începe să fie instabilă, se adună norii negri, de furtună peste relația ta de cuplu. Ar fi bine să îți iei măsuri, iar cele mai bune sunt sinceritatea și toleranța.

Peşti: Ar fi bine să reții că perioada următoare, câteva luni bune, te poate expune unor situații în care să îți pătezi singur imaginea, cu reacții exagerate, regretabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Ce coincidenţă!
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Ghici care-i viitoarea noră!
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Gândeşte optimist!
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Ghid nocturn
Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Magie şi vrăjitorie
Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Lucruri de prisos
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Invitaţie la o cafea
Pagina a fost generata in 0.6755 secunde