HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Marţi, 01 Iunie 2021, 08:16
314
Berbec: În mintea ta se conturează decizii necesare, dar pe care le tot amâni, deși știi că nu este în avantajul tău să faci acest lucru.

Taur: Există pericolul să exagerezi importanța unor evenimente care doar pun piedici, nu stopează efectiv proiectele la care lucrezi acum. Caută soluții, în loc să te blochezi.

Gemeni: Poate că ție îți scapă multe, dar nu și celor din jur, pentru care ești deosebit de transparent. Ai impresia că poți ascunde anumite lucruri, dar te dai de gol în fiecare zi.

Rac: Ai multe pe cap, mai ales la serviciu și nu neapărat ca volum, ci, mai degrabă, ca noutate care te solicită, mai ales pe partea de relaționare cu oameni, idei și concepții noi.

Leu: Este foarte important cum anume îți susții părerile, mai ales în fața apropiaților. Să îi consideri, sincer, egalii tăi, ar fi un prim pas.

Fecioară: Unele probleme din cuplu te pot face să te îndoiești de soliditatea relației sau de profunzimea sentimentelor care vă unesc, dar sunt și acestea firești, din când în când. În nicio relație nu curge doar lapte și miere.

Balanță: Există lumini și umbre în situația ta financiară și poate nu ar strica să iei anumite decizii sau să începi să le gândești, pas cu pas.

Scorpion: Nu ai tot ce crezi că îți trebuie pentru ca planurile la care ții foarte mult să reușească, dar acesta nu este un motiv să renunți la ele. Poate că ar trebui să-ți regândești un pic strategia…

Săgetător: Ești foarte pornit, dar numai pe o anumită direcție, iar asta se poate transforma într-un mare dezavantaj, în timp, pentru că nu mai vezi nimic altceva. Renunță la ochelarii de cal!

Capricorn: Lipsa de încredere în cei din anturajul apropiat nu ar trebui să devină un obstacol, ci doar o stare trecătoare, pe care nu ai de ce și nici nu ar trebui să o transformi într-o regulă.

Vărsător: Te întorci la situația din familie, la problemele nerezolvate și la solicitările celor apropiați. Ai nevoie de echilibru ca să poți organiza ceva așa cum trebuie.

Pești: Te poate cuprinde o zgârcenie afectivă suspectă, pe care ar fi bine să o conștientizezi rapid și să o ții sub control, pentru că altfel, riscă să îți strice relații importante.Articole din aceeaşi secţiune

Marţi, 01 Iunie 2021
Stire din Fun : Blonda la noul job
Marţi, 01 Iunie 2021
Stire din Fun : Maria și Ion divorțează
Marţi, 01 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 31 Mai 2021
Stire din Fun : Viața în Florida
Luni, 31 Mai 2021
Stire din Fun : Cine duce gunoiul?
Luni, 31 Mai 2021
Stire din Fun : Întrebarea greșită…
Luni, 31 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 30 Mai 2021
Stire din Fun : Doctorul zice că o să mori…
Pagina a fost generata in 0.1406 secunde