HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Vineri, 04 Iunie 2021, 08:01
261

Articole recomandate

Berbec: Ai câteva mici probleme de sănătate, care îţi vor da peste cap planurile pe care le-ai gândit cu atât de multă iscusinţă. Sfatul nostru este să nu te superi, să nu fii trist, căci lucrurile se vor rezolva într-un mod tare ingenios.

Taur: Eşti într-o dispoziţie proastă, dar faci tot posibilul să treci cu bine peste tot. Nu te impacienta, va trece totul cu bine. Important este că ai alături oameni de calitate, care îţi vor umple viaţa cu bucurii.

Gemeni: Prietenia cu un om pe care îl cunoşti din copilărie este pusă la grea încercare din cauza unor zvonuri lansate de un om care vă invidiază pentru legătura strânsă pe care aţi creat-o. Sfatul nostru este să iei atitudine cât mai repede.

Rac: Eşti pe punctul de a semna câteva acte care te vor îmbogăţi. Cum era de aşteptat, banii te vor face să zâmbeşti. Nu mai este un secret pentru nimeni. La tine, finanţele chiar înseamnă fericire supremă.

Leu: Nu ai secrete faţă de omul iubit, dar afli cu stupoare că el faţă de tine are cam multe lucruri pe care le ţine ascunse. Încerci să descifrezi treptat tot ce nu se leagă şi vei da de informaţii care te vor lăsa mască.

Fecioară: Ai primit o veste pe care nu ştii cum să o digeri. Nu este nici tristă, dar nici veselă. Cu toate acestea, îţi va deregla echilibrul emoţional drastic. Ai mare grijă la şocurile suferite, căci în acest mod te poţi îmbolnăvi.

Balanţă: Nu ştii să te bucuri de lucrurile mărunte şi nici măcar nu reuşeşti să îţi găseşti locul în noul colectiv. Deşi nu suferi de inadaptabilitate, nici nu eşti un om care se pliază uşor atunci când vine vorba despre noutate.

Scorpion: Prima parte a zilei stă sub semnul alergăturii, pe când seara se anunţă de pomină. Distracţie, prieteni şi planuri de viitor. În sfârşit te simţi în largul tău, iar stresul chiar a trecut cu uşurinţă.

Săgetător: Ai parte de iubire multă, dar ştii doar să primeşti. Important este să înveţi să şi dai, căci în sens contrar rişti să pierzi totul. În lumea aceasta, ceea ce dai primeşti înapoi. Este o lege a universului, care nu greşeşete niciodată.

Capricorn: Nu este nimic mai important pe lumea asta pentru tine decât familia. Şi cu toate astea nu petreci îndeajuns timp cu cei dragi. Ai mare grijă, căci va veni vremea când ţi se vor reproşa tot soiul de lucruri mai mult sau mai puţin adevărate.

Vărsător: Ai mare încredere într-un om care de-a lungul timpului ţi-a dovedit că este acolo, pentru tine, necondiţionat. Este important să faci şi tu gesturi frumoase pentru el, mai ales acum că se află într-un impas.

Peşti: Ziua de azi începe cu o stare de nervozitate generalizată. Nu este nevoie de prea multe explicaţii, cei din jur vor da dovadă de înţelegere. Ai mare grijă la vizitele pe care le faci, nu sunt toate binevenite. 

Articole din aceeaşi secţiune

Vineri, 04 Iunie 2021
Stire din Fun : Mistrețul și noua lui bicicletă
Vineri, 04 Iunie 2021
Stire din Fun : Rugăciunea unei femei
Vineri, 04 Iunie 2021
Stire din Fun : Ideea unui țăran
Vineri, 04 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 03 Iunie 2021
Stire din Fun : La examenul de conducere
Joi, 03 Iunie 2021
Stire din Fun : Un suporter de excepție
Joi, 03 Iunie 2021
Stire din Fun : Trei surori
Joi, 03 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 02 Iunie 2021
Stire din Fun : Până spui tu îmi crește barba!
Miercuri, 02 Iunie 2021
Stire din Fun : Nu știam că se poate alege!...
Pagina a fost generata in 0.2404 secunde