HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

241
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1629899802.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se leagă anumite situații, semn că poate ieși ceva din anumite inițiative curajoase pe care le-ai avut de curând. Este important să îți limpezești intențiile, dar să nu le bați în cuie.

Taur: Dispui de resurse interioare importante pentru a face față oricăror neplăceri. Ceea ce te împiedică să reușești la acest capitol este doar teama de eșec.

Gemeni: Ai ocazia de a te echilibra, cel puțin parțial, pe planul sănătății, cu condiția să accepți o limitare a unor plăceri sau anularea unor planuri la care ții foarte mult.

Rac: Este posibil să te surprindă neplăcut anumite situații, în familie sau la serviciu. Nu îți folosește la nimic să fii în gardă, ar fi bine să vrei să fii mai binevoitor cu toți cei din jur.

Leu: Un prieten scoate din joben o idee care te va încânta, până vei înțelege costurile sau dificultățile care vor apărea până la final.

Fecioară: Ai acces la acele părți din personalitatea ta care nu ies la lumină decât în situații speciale. Astăzi vei avea ocazia să trăiești astfel de situații și să vezi că poți fi și altfel.

Balanţă: Se conturează una dintre cele mai realiste soluții pentru o problemă financiară generală sau una specială, care trebuie rezolvată urgent.

Scorpion: S-ar putea să exagerezi anumite probleme, mai ales pe cele financiare și să respingi ajutorul pe care ți l-ar putea acorda un apropiat, doar pentru că nu e ceea ce sperai.

Săgetător: Ai putea primi o invitație deosebit de interesantă sau doar o veste care te anunță că urmează evenimente speciale. Orice ar fi, vei avea destule motive de bucurie.

Capricorn: O parte din tine se bucură pentru reușitele unor apropiați, altă parte ar vrea să fie doar ale tale aceste reușite, deși știi că de mult au muncit pentru ele.

Vărsător: Încerci să realizezi ceva important și urzești tot felul de planuri. Problema e că aceste planuri nu țin cont de voința celorlalte persoane implicate.

Peşti: Astăzi alegi să vezi doar ce îți convine și să te interesezi doar de cei pe care îi simpatizezi de obicei. Problema e că ceilalți nu vor dispărea și nici nu vor dori să te lase în pace.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 26 August 2021
Stire din Fun : Cum ajungi preşedintele SUA
Joi, 26 August 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 25 August 2021
Stire din Fun : A sunat instalatorul…
Miercuri, 25 August 2021
Stire din Fun : Ce planuri are Ciuma
Miercuri, 25 August 2021
Stire din Fun : S-a terminat programul!
Miercuri, 25 August 2021
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 25 August 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 24 August 2021
Stire din Fun : La dentist…
Marţi, 24 August 2021
Stire din Fun : De vorbă cu Dumnezeu…
Pagina a fost generata in 0.7013 secunde