HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

409
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1631276517.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai șansa de a primi un cadou, o recunoaștere a unor merite pentru care ai muncit fără să te aștepți la cine știe ce recompensă.

Taur: Se poate rezolva o problemă financiară, iar asta te va surprinde plăcut. Se poate ajunge și la o înțelegere în familie, acolo unde erau multe de lămurit.

Gemeni: Poți primi o mână de ajutor de la un prieten adevărat care știe de ce ai nevoie, chiar dacă tu nu spui nimic sau spui doar frânturi care trebuie puse cap la cap.

Rac: De la cei din anturajul apropiat pot veni surprize plăcute, discuții care duc la un rezultat agreat de toată lumea. Este nevoie doar de un strop de generozitate.

Leu: Un protector care acționează discret ar putea rezolva o problemă care devenise apăsătoare pentru tine. Poate nu vei afla imediat, dar cu siguranță te vei bucura.

Fecioară: Primești șansa de a ajunge la o înțelegere cu cei din familie, dar trebuie să vrei și tu și să acorzi atenția necesară nevoilor lor reale.

Balanţă: Un prieten vine cu o veste bună, o rudă lansează o invitație la un eveniment fericit. Se conturează o zi luminoasă, așa cum ți-ai și dorit.

Scorpion: Îți regăsești curajul de a avea încredere în sentimentele frumoase care se află la baza relației de cuplu, cele care v-au adus în stadiul în care sunteți acum.

Săgetător: Poți primi un cadou, o sumă de bani, un bonus neașteptat de la un superior sau de la o persoană din familie. Este o zi care îți poate umple inima cu bucurii.

Capricorn: Ai șansa unei reveniri a stării de sănătate, a unor relații mai bune cu cei din mediul de la serviciu și chiar a unor rezolvări la care nu ai îndrăznit să visezi.

Vărsător: O persoană din anturaj vine spre tine cu o invitație, o discuție deosebit de agreabilă sau doar o sugestie pozitivă care va da roade neașteptat de bune.

Peşti: Este o zi care vine cu promisiunea unor reparații importante, numai să vrei tu să le faci. Relațiile de orice fel pot fi îmbunătățite, dar mai ales cea de cuplu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : Americanul, englezul şi moldoveanul
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : Ivan Turbincă, în inspecţie
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : De ce au mâncat broasca?
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Românii au făcut ochi!
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Vrei să fii milionar?
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Directorul apelează la psiholog
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 09 Septembrie 2021
Stire din Fun : Totul până la sex!
Joi, 09 Septembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.7942 secunde