HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

195
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1634310077.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar fi mai bine să nu te lași în voia celor mai negre gânduri, cele care compun un tablou sumbru al viitorului. Ar fi util să vezi dacă nu cumva ai o înclinație în acest sens.

Taur: Te bucuri că anumite situații se îndreaptă în direcția dorită de tine, dar îți strici singur bucuria cu gânduri negre, care nu au o bază foarte solidă.

Gemeni: Există riscul să îți provoci singur o dezamăgire, insistând cu anumite mișcări pe care acum le consideri inteligente, dar nu sunt decât încercări disperate.

Rac: Există riscul să îi superi pe cei dragi, fără să ai vreun motiv. Poate e nemulțumire de moment, capătă prea multă atenție din partea ta și te îndeamnă la reacții exagerate.

Leu: E adevărat că atunci când ești supărat, preferi să fii singur, cu gândurile tale. Numai că apropiații au nevoie de tine, să îi ajuți să se liniștească.

Fecioară: Este posibil să te lași prins de gândurile legate de o dezamăgire care nu e reală, e compusă din fragmente pe care le așezi tu în ordinea care îți convine.

Balanţă: Este necesar să gestionezi inteligent o problemă legată de familie, să achiți o sumă de bani care era restantă de mai mult timp sau să discuți un subiect delicat.

Scorpion: Din toate situațiile acestei zile, s-ar putea să îți atragă atenția doar ceea ce te supără, te nemulțumește sau te stresează. Sigur există și parte bună, pe undeva.

Săgetător: Acum descoperi că ți-ai făcut nenumărate iluzii legate de venituri și că ar fi mai bine să încetezi cu astfel de exagerări.

Capricorn: Ai șansa de a întâlni oameni deschiși la minte care te vor ajuta, prin simpla lor prezență sau în mod direct, prin sfaturi potrivite, să lași în urmă anumite poveri inutile.

Vărsător: Este posibil să nu ai chef de treabă azi și să te lași în voia unor nemulțumiri legate de muncă, așa, doar ca să te consolezi puțin.

Peşti: Te atrag oamenii care au idei diferite de-ale tale, care te-ar putea ajuta să îți schimbi modul de a gândi și de a reacționa față de ceea ce te nemulțumește.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Examen de ieșire din spital
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Semne de sărăcie
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Ciobanul cu bâta lungă
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Ion şi Gheorghe merg cu trenul
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Dorințe speciale
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : Secretul unei căsătorii fericite
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : Propunere indecentă în tren
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : Jurnalul unui român normal
Pagina a fost generata in 0.3401 secunde