HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

368
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1637243603.jpg

Articole recomandate

Berbec: Acest sfârşit de săptămână nu este tocmai bun. S-ar putea să suferiţi pierderi financiare ca urmare a eşecului unei afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate.

Taur: Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten. Puteţi petrece momente plăcute în compania persoanei iubite.

Gemeni: Dimineaţă s-ar putea să fiţi nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reuşiţi să vă păstraţi calmul, riscaţi să nu vă terminaţi treaba la serviciu şi să vă certaţi cu colegii.

Rac: Dacă intenţionaţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Nu este o zi bună pentru afaceri. Starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile parteneriale.

Leu: Dimineţă sunteţi indispus şi aveţi tendinţa de a exagera. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu vă îngrijoraţi din cauza banilor, căci în curând veţi primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.

Fecioară: Dimineaţă nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase.

Balanţă: Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, pentru că azi nu aveţi şanse să vă faceţi înţeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. În familie, armonia este la loc de cinste.

Scorpion: Dimineaţă s-ar putea să primiţi o veste bună de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Săgetător: Se pare că nu aveţi chef de vorbă cu nimeni şi vă lipseşte inspiraţia. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, precum şi călătoriile lungi. Evitaţi şi distracţiile de orice fel, că sunteţi prea extenuat.

Capricorn: Aveţi multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simţiţi în formă. Nu vă asumaţi riscuri. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, mai ales pe cele cu şefii.

Vărsător: Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin social. Nu refuzaţi comunicarea.

Peşti: Intenţionaţi să începeţi mai multe treburi deodată. Nu uitaţi că graba strică treaba! Acordaţi mai multă atenţie problemelor de familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Noiembrie 2021
Stire din Fun : În Rusia nu avem negri!
Vineri, 19 Noiembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 18 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Cea mai tare dovadă de iubire
Joi, 18 Noiembrie 2021
Stire din Fun : De ce am dat-o afară pe secretară
Joi, 18 Noiembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 18 Noiembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Miercuri, 17 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Experimentul cercetătorului britanic
Miercuri, 17 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Ghid nocturn
Miercuri, 17 Noiembrie 2021
Stire din Fun : Magie şi vrăjitorie
Pagina a fost generata in 0.7663 secunde