HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

442
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1641821837.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vin solicitări noi sau doar mai multe decât de obicei, la locul de muncă. Unele te pot supăra mai puțin, altele mai mult, dar nu ai de ce să te lași dominat de iritare.

Taur: Poți asista la momente penibile, tensionate, provocate de oameni care vor doar să controleze totul, deși își ascund intențiile în spatele unor cuvinte frumoase.

Gemeni: Sunt posibile divergențe majore cu partenerul de cuplu. Ies scântei din orice, dar vei avea posibilitatea de a tempera aceste conflicte, dacă vei dori acest lucru.

Rac: Degeaba treci de la încântare la enervare și înapoi. Nu rezolvi nimic și nici impresia asupra celor din jur nu îți va fi favorabilă, așa cum îți place să fie.

Leu: Apar elemente noi, care vin din partea unor apropiați. Problemele pe care le întrevezi sunt complicate, dar nu e obligatoriu să se materializeze.

Fecioară: Există tensiuni, dar sunt în limite normale, iar contribuția ta poate fi pozitivă, prin diminuarea lor. Motive vei găsi, dacă le vei căuta.

Balanţă: S-ar putea să ți se pară cam volatile anumite situații, mai ales cele care promiteau realizările pe care le urmărești.

Scorpion: Poți avea momente speciale, de bucurie, alături de cei din familie, dar după rezolvarea unor probleme care nu mai suportă amânare.

Săgetător: Chiar dacă vei depune eforturi serioase ca să obții ceva anume, șansa nu e de partea ta, dacă nu ai intenții bune, pe care cei din jur să le considere justificate.

Capricorn: Chiar dacă e o zi complicată, ca să nu ai prea multe bătăi de cap, ar fi bine să pornești de la ideea că nici cei din jur nu au totul prea clar în minte și au nevoie de ajutorul tău.

Vărsător: Un prieten sau întregul grup are parte de o reușită care nu poate decât să te bucure. Cu toate acestea, vor exista și momente în care vei avea sentimente contradictorii.

Peşti: Contează foarte mult ce atitudine vei alege în situațiile problematice. Este un moment bun, umbrit de stările de nervozitate care îi cuprind pe oameni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Ianuarie 2022
Stire din Fun : A sunat instalatorul…
Marţi, 11 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Ce planuri are Ciuma
Marţi, 11 Ianuarie 2022
Stire din Fun : S-a terminat programul!
Marţi, 11 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 10 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Curcanul șugubăț
Luni, 10 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Frizerii şi evreii
Luni, 10 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Boala lui Calache
Luni, 10 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 10 Ianuarie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Duminică, 09 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Vine criza!
Duminică, 09 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Bulă la spital
Duminică, 09 Ianuarie 2022
Stire din Fun : Ardeleni moderni
Pagina a fost generata in 0.9749 secunde