HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

264
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1647613238.jpg

Articole recomandate

Berbec: Când apare o propunere de afacere imediat te grăbeşti să o accepţi, fără să te gândeşti la posibilele consecinţe nefaste. Unii ar spune că nu îţi place să pierzi.

Taur: Trebuie să îţi negociezi poziţia, ceea ce te nemulţumeşte în mod profund. Se pare că dincolo de orice aparenţe noua persoană venită în anturaj chiar este apreciată de toată lumea.

Gemeni: Mai ai puţin şi găseşti soluţia pentru o problemă care te-a tot frământat. Cu această ocazie, înveţi şi cum stă treaba la capitolul decizii rapide.

Rac: De fiecare dată când încerci să îţi contrazici partenerul se dovedeşte că a avut dreptate, însă astăzi chiar ai motive serioase să nu ai încredere în intuiţia lui. Ai al şaselea simţ şi te poţi baza pe el.

Leu: Asculţi cu mare atenţie sfaturile pe care le primeşti, dar asta nu înseamnă că vrei neapărat să le aplici. Rămâi politicos şi le mulţumeşti pentru intenţiile bune.

Fecioară: Eşti invitat în oraş de nişte prieteni, iar înainte de a le da un răspuns îţi calculezi bugetul. Desigur că se vor face glume răutăcioase pe seama precauţiei tale.

Balanţă: Eşti timid în faţa unor persoane pe care abia le întâlneşti şi nu eşti capabil să îţi exprimi părerea în faţa lor. De fapt, nici măcar ceea ce te deranjează nu reuşeşti să spui, aşa că nu te aştepta ca cineva să îţi ghicească stările interioare.

Scorpion: Doar pentru că vrei să pui punct unei dispute cedezi la o mare parte dintre cerinţele tale. Nu este o mişcare potrivită situaţiei în care te afli, dar vei face faţă.

Săgetător: Când eşti rugat să faci ceva nu prea poţi să spui nu, dar astăzi parcă toată lumea trage de tine. Eşti copleşit de problemele altora şi nu ai timp să te gândeşti la ale tale. Atenţie la sindromul de epuizare cronică.

Capricorn: Tensiunile care apar în prima parte a zilei nu fac decât să creeze mult haos şi o totală lipsă de încredere în planurile de viitor. Mai multă organizare ar fi perfectă.

Vărsător: Nu te lăsa manipulat de oameni care nu ştiu despre ce vorbesc, dar încearcă sub orice chip să le inoculeze celor din jur o idee. Este mai bine să fii echidistant, doar aşa vei avea cele mai bune rezultate.

Peşti: Nu se întâmplă nimic dacă iei decizii doar în numele tău. Important este să ai grijă ce prejudicii aduci persoanelor direct afectate. Uneori, este mai bine să fii precuat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Cununile succesului
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Cine face business mai bine?
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Mare pericol
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 18 Martie 2022
Stire din Fun : Ce faci când te înşală soţia
Vineri, 18 Martie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 18 Martie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 17 Martie 2022
Stire din Fun : Ce înseamnă să evoluezi
Pagina a fost generata in 0.3965 secunde