HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

525
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1647875079.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai plănuit totul în avans, însă o problemă tehnică îţi va încurca puţin planurile. Dar cum tu eşti o persoană pricepută, care nu renunţă cu una, cu două, vei rezolva situaţia rapid şi vei avea parte de un succes colosal.

Taur: Nu trebuie să demonstrezi nimic, nimănui, ci pur şi simplu iubeşte viaţa aşa cum este ea şi aşa cum eşti tu. Nu trebuie să fim toţi la fel şi tocmai acest lucru ne face unici şi ne dă un impuls să ne iubim mai mult.

Gemeni: Pentru tine, aprecierea celor dragi este semn că faci lucrurile cum trebuie. Însă, în momentul în care ea lipseşte, pesimismul tău atinge cote alarmante. Învaţă să te apreciezi.

Rac: Nu te mai plânge din orice, mai ales dacă soluţiile problemelor care te deranjează sunt la îndemâna ta. Cel mai bine este să iei o decizie să schimbi ce te supără.

Leu: Faci pe şeful, pentru că ai sentimentul că mai bine ca tine nu ştie nimeni, nimic. Vei avea marea surpriză să dai de oameni foarte bine instruiţi, pe care nu ai cum să îi egalezi în viitorul apropiat.

Fecioară: Nimic nu te deranjează mai tare pe lume decât minciuna, cu atât mai mult cu cât ea vine din partea unui coleg de serviciu. Nu înţelegi de ce are un asemenea comportament faţă de tine şi îl iei la întrebări pentru a lămuri situaţia.

Balanţă: În unele situaţii, cel mai bine este să îţi ţii gura. Prea multă vorbă strică şi nici nu te califică în ochii celorlalţi. Fii mai diplomat şi vei vedea cum lucrurile se aşază de la sine în favoarea ta.

Scorpion: Faci eforturi colosale pentru a reuşi să demarezi o afacere care te-ar bucura, dar lipsa fondurilor te cam ţine pe loc. Poate că nu ar strica să baţi un apropo rudelor apropiate.

Săgetător: Te complaci într-o situaţie fără ieşire, doar pentru că îţi este teamă să ceri ajutor. Cine caută găseşte, iar tu ar trebui să îţi scrii acest citat undeva la vedere.

Capricorn: Faci economii pentru o vacanţă la care speri şi tot speri, însă pentru care nu găseşti resursele necesare. Vestea bună este că nici nu ai idee cât de aproape este momentul distracţiei.

Vărsător: Sănătatea este cea mai de preţ comoară, aşa că începi un program de sport, alimentaţie nutritivă şi management al stresului. Nu te mai simţi bine în pielea ta, iar randamentul este zero.

Peşti: Momentele petrecute alături de cei dragi sunt cele mai preţioase, motiv pentru care începi să te gândeşti serios la scurtarea timpului petrecut la job. Poate ar fi bine să îţi iei de muncă de acasă, pentru a petrece timp cu familia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Noul Cod Rutier, varianta pentru femei
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Cum să ceri o mărire de salariu
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Maria, la doctor
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 21 Martie 2022
Stire din Fun : În Bulgaria, la all inclusive
Luni, 21 Martie 2022
Stire din Fun : Blonda, mare mecanic auto
Luni, 21 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Cununile succesului
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Cine face business mai bine?
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Mare pericol
Pagina a fost generata in 1.0948 secunde