HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

341
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1648136371.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nici bine nu rezolvi o situaţie neplăcută că îţi şi iese alta în cale. Faci abstracţie de termenul ghinion şi încerci să rezolvi totul cu zâmbetul pe buze, bucurându-te că provocările vieţii sunt floare la ureche pentru tine.

Taur: O dată şi bine. Asta vrei tu să faci vizavi de aranjarea interiorului casei tale. Te-ai documentat, ai citit şi eşti gata de o schimbare majoră. Va ieşi exact aşa cum visezi.

Gemeni: Mişcarea în aer liber este soluţia pentru o minte sănătoasă. Deşi ai tot încercat ba vitamine, ba terapie, tot natura este soluţia. Cu menţiunea să şi respecţi un program zilnic de plimbări.

Rac: Familia te roagă să găseşti mai mult timp pentru tine, întrucât te cam neglijezi, iar aspectul tău fizic denotă oboseală cronică. Ai nevoie de o pauză ca să îţi reîncarci bateriile.

Leu: Te deranjează că nu eşti întrebat care este părerea ta despre noile schimbări de la locul de muncă. Te simţi în plus şi decizi să faci o şedinţă pentru a clarifica problema.

Fecioară: Cine ar fi zis că tocmai tu vei fi iniţiatorul unei petreceri de zile mari? Adevărul este că îţi va ieşi de minune şi te vei bucura de laude, voie bună şi distracţie din plin.

Balanţă: Nu faci faţă cheltuielilor neprevăzute, motiv pentru care împrumuţi o sumă consistentă de bani. Nu eşti foarte mulţumit de acest lucru, dar te străduieşti să rămâi optimist.

Scorpion: Faci haz de necaz, pentru că aşa consideri tu că poţi trece cu uşurinţă peste orice mică problemă pe care ţi-o scoate viaţa în cale. Este o bună strategie şi chiar va funcţiona pe termen lung.

Săgetător: Te cam plafonezi în ultimul timp, aşa că iei decizia de a urma o serie de cursuri pentru dezvoltarea ta personală. Mult timp nu ai la dispoziţie, pentru că se întrevede o perioadă importantă.

Capricorn: Buna ta dispoziţie va fi afectată de o veste nu tocmai plăcută, dar peste care vei trece cu uşurinţă mulţumită familiei care îţi este aproape necondiţionat. Va fi totul bine.

Vărsător: Mare grijă la bârfele care circulă în grupul vostru de prieteni. Vei observa că nimic din ceea ce credeai nu este adevărat şi ajungi la concluzia că nu trebuie să mai crezi în nimeni.

Peşti: Se spune că pofta vine mâncând, dar în cazul tău se pare că nu se aplică. Chef de muncă nu prea ai săptămâna aceasta, motiv pentru care va scădea profitul firmei în care activezi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Martie 2022
Stire din Fun : Bulă şi inducerea în eroare
Vineri, 25 Martie 2022
Stire din Fun : Blonda şi telefoanele
Vineri, 25 Martie 2022
Stire din Fun : Vecina are chef de distracţie
Vineri, 25 Martie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 25 Martie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Noul Cod Rutier, varianta pentru femei
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Cum să ceri o mărire de salariu
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Maria, la doctor
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Pagina a fost generata in 0.6551 secunde