HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

758
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1650377812.jpg

Articole recomandate

Berbec: Răbdarea ta este limitată şi nu există loc de întoarcere. Dacă ai luat decizia de a nu mai da o a doua şansă celor care nu merită, aşa va rămâne. Eşti greu de întors din drum, dar totul este spre binele tău.

Taur: Ai trecut prin atât de multe situaţii controversate încât nimic nu te mai miră. Nu spune hop până nu treci groapa. Este greu să îi faci pe cei din jur să mai creadă în tine, după ce i-ai supărat mai multe zile consecutiv.

Gemeni: Discuţii în contradictoriu apar indiferent de intenţiile tale. Aplanarea unui conflict izbucnit din senin este obiectivul tău principal pentru ziua de azi.

Rac: Răbdarea nu este punctul tău forte. Dar faci eforturi supraomeneşti să aştepţi un semn din partea unei persoane care ţi-a promis ajutorul. Vei rămâne cu un gust amar.

Leu: Ţi-ai promis că nu vei mai accepta jignirile celor care nu sunt de acord cu tine, dar de fiecare dată cedezi şi te iei la ceartă. Indicat ar fi să te detaşezi de cei care îţi impun un anumit stil de viaţă.

Fecioară: Modalitatea prin care tu priveşti lucrurile nu face decât să îi irite pe mulţi dintre cei cu care lucrezi. Dar comportamentul lor nu trebuie să te descurajeze.

Balanţă: Părerile sunt împărţite, sunt mulţi care s-au dat de partea ta, dar există şi cârcotaşi. Nu ai ce face. Trebuie să iei lucrurile ca atare, fără a te stresa prea mult. Uneori, nu merită efortul.

Scorpion: Cu sănătatea stai bine, cu iubirea la fel, dar ce ai de gând să faci cu viaţa profesională? Eşti veşnic nemulţumit, dar acest lucru te ajută să progresezi cât se poate de repede.

Săgetător: Ai imaginaţie din plin, motiv care te bucură. Reuşeşti să duci la bun sfârşit un plan care părea imposibil la prima vedere. Primeşti laude de la cei din jur.

Capricorn: Dispui de prea mult timp liber, fapt pentru care începi să îţi construieşti în minte tot felul de scenarii, care mai de care mai dramatice. Ia o pauză!

Vărsător: Critici mult persoanele care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Să ştii că acest lucru nu îi va întoarce împotriva ta, ci din contră, vor fi bucuroşi că au ce învăţa de la un om cu experienţă.

Peşti: Echilibrul este cheia succesului, în tot ce faci azi. O duci cum nu se poate mai bine, mai ales pe plan sentimental. Încercările tale de a organiza o surpriză pentru persoana iubită vor da roadele aşteptate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Un alt fel de meditaţii la mate
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Două blonde, critice de film
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Cum stă treaba la bătrâneţe
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 18 Aprilie 2022
Stire din Fun : Copilul are dreptate
Luni, 18 Aprilie 2022
Stire din Fun : Cu nervii la pământ
Luni, 18 Aprilie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 17 Aprilie 2022
Stire din Fun : Mecanicul auto şi Sfântul Petru
Pagina a fost generata in 0.7606 secunde