HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

297
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1650895376.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te pregăteşti de sărbătoare. Vei fi în centrul atenţiei la un eveniment deosebit şi s-ar putea să stârneşti invidii. Debordezi de optimism şi eşti într-o formă de zile mari.

Taur: Ai trecut printr-o experienţă mai puţin fericită şi ar fi cazul să tragi învăţămintele necesare. Indiferent de situaţie, mergi tot înainte, nu lăsa trecutul să îţi bulverseze existenţa.

Gemeni: Nu îţi pierde vremea cu activităţi mărunte, care îţi consumă multe energii şi multe resurse pentru mai nimic. Rişti să nu vezi pădurea din cauza unor crenguţe. Deci, stabileşte-ţi priorităţile şi acţionează!

Rac: Nu neglija sănătatea. Pentru a putea face faţă solicitărilor, din toate punctele de vedere, trebuie să fii sănătos şi odihnit. Nu ar strica să-ţi faci un set complet de analize. Paza bună trece primejdia rea!

Leu: Totul merge pe dos! Trosneşti, bufneşti, dar lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dori. Şi asta în ciuda străduinţelor tale de a le fi bine tuturor. Dar, nu dispera: va ieşi curând soarele şi pe strada ta.

Fecioară: Ai purtat pe umeri o responsabilitate imensă, dar vei scăpa în scurt timp de toate grijile. Important este să ieşi cu fruntea sus din orice situaţie şi să nu laşi loc de speculaţii.

Balanţă: Financiar, se anunţă o perioadă prolifică. Începi să culegi roadele unei investiţii din trecut, pe care puţini te-au îndemnat să o faci. Ai riscat şi iată că ai câştigat!

Scorpion: Viaţa ta sentimentală este cam răvăşită şi nu ar strica deloc dacă ţi-ai face puţină ordine în relaţia amoroasă. Partenerul îţi reproşează că îl neglijezi şi s-ar putea să cam aibă dreptate!

Săgetător: Eşti predispus la conflicte! Încearcă prin orice mijloace să elimini din faşă orice tentativă de dispută, pentru că nu ar fi benefică nimănui. Mai lasă de la tine şi nu uita că nu eşti buricul pământului.

Capricorn: Aveai în gând să demarezi un nou proiect, iar astăzi ar putea fi momentul zero. Fii fără teamă, ai încredere în forţele tale, chiar dacă noua provocare nu are legătură cu vechiul job. Priveşte doar înainte!

Vărsător: Veşti mai puţin plăcute îţi parvin din partea unei rude mai în vârstă, la care ţii foarte mult. Fie că e un bunic ori o mătuşă, dacă te solicită, nu ezita să le acorzi sprijinul, pentru că sunt la ananghie şi au mare nevoie de sprijinul tău.

Peşti: Ai un hobby destul de costisitor, fie că e vorba despre maşini, motociclete sau excursii. E bine să-ţi faci toate plăcerile, mai ales când ai câte ceva prin conturi, dar fă totul cu măsură!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Aprilie 2022
Stire din Fun : Așa arată meniul unui arhitect
Marţi, 26 Aprilie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 25 Aprilie 2022
Stire din Fun : Cum ajungi preşedinte
Luni, 25 Aprilie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 23 Aprilie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Un alt fel de meditaţii la mate
Pagina a fost generata in 1.5517 secunde