HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

373
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1650983354.jpg

Articole recomandate

Berbec: Deţii tot ce îţi trebuie, inclusiv puterea interioară necesară pentru a te desprinde de concepţii mai vechi. Ideea este să devii mult mai sigur pe tine, nu vulnerabil. Un pic de ambiţie şi totul va fi ca la carte.

Taur: A venit momentul să arunci peste bord toată adunătura de gânduri pesimiste despre cei dragi, ca să poţi menţine corabia pe linia de plutire. Nu este exclus să întâmpini oarece probleme, dar finalul va fi plin de fericire.

Gemeni: Ai de rezolvat multe probleme interioare care au dus la complicaţii nebănuite - unele dintre ele au ajuns chiar să somatizeze şi să îţi afecteze sănătatea. Relaxarea este cuvântul cheie.

Rac: Există posibilitatea să interpretezi greşit anumite semnale pe care le lansează cei cu care colaborezi. Eşecurile trecute te trimit cu gândul într-o direcţie greşită, dar mare grijă să alegi ce trebuie.

Leu: Multe ţi se par nedrepte şi asta poate conduce la reacţii atipice, care nu îţi folosesc la nimic. Ai putea aluneca spre o supărare permanentă sau spre o atitudine războinică.

Fecioară: Un amestec de stări şi emoţii devine baza unor decizii pe care numai raţiunea ar fi trebuit să le judece. Este indicat să laşi emoţiile deoparte când ai lucruri importante de făcut.

Balanţă: Eşti în căutarea unui echilibru în relaţia cu propria persoană. Din atâtea tatonări, vei găsi şi drumul cel bun, în cele din urmă.

Scorpion: Tendinţa dominantă a zilei este una înşelătoare, fiindcă te îndeamnă să te amesteci în tot ce se petrece sub ochii tăi, dar nu pentru a oferi soluţii, ci pentru a-ţi pierde timpul degeaba.

Săgetător: Întorci cuvintele celor din anturajul apropiat aşa cum îţi convine, ca să ajungi la concluziile dorite. Problema este că acest lucru nu e deloc în avantajul tău, dimpotrivă!

Capricorn: Există riscul, cât se poate de real, de a te păcăli singur, din nou, mergând pe ideea că numai metodele dure şi excesele de autoritate te vor duce mai aproape de succes.

Vărsător: Te întorci, poate prea des, la anumite lipsuri pe care le-ai adus cu tine din trecut şi le permiţi să îţi afecteze respectul de sine şi în prezent.

Peşti: Este o zi destul de ciudată, în care gândurile tale zboară spre ceea ce nu îţi convine şi, dacă nu eşti atent, acolo vor rămâne, sporind nemulţumirea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Aprilie 2022
Stire din Fun : Blonda şi interviul de angajare
Miercuri, 27 Aprilie 2022
Stire din Fun : Anunţ la matrimoniale
Miercuri, 27 Aprilie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 26 Aprilie 2022
Stire din Fun : Așa arată meniul unui arhitect
Marţi, 26 Aprilie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 26 Aprilie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 25 Aprilie 2022
Stire din Fun : Cum ajungi preşedinte
Pagina a fost generata in 2.1531 secunde