HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

393
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1651860671.jpg
Berbec: O să vă înțelegeți mai bine cu grupul și poate plecați pe undeva în excursie, în concediu, cum obișnuiați în anii trecuți. Aveţi nevoie de ceva relaxare pentru a putea continua proiectele începute.

Taur: Se poate să mai treceţi printr-o perioadă grea, dar va fi totul bine la final. Astăzi, rezolvaţi probleme mai simple, pentru că nu aveţi energia necesară concentrării.

Gemeni: Noutăți la capitolul sentimente. Revine cineva care vă va face viaţa frumoasă. Se poate să primiți bani din urmă, dar și să plătiți facturi de care uitaserăți.

Rac: Vă recăpătați forțele, pentru că o să aflați cu ce probleme de sănătate vă confruntați și o să luați tratamentul adecvat. Încep să se rezolve o serie de lucruri și o să puteți da drumul proiectelor noi.

Leu: Prezența cuiva o să vă aducă un plus de bună dispoziție și o să aveți probabil o idee de afaceri pe care s-o analizaţi zilele astea. O să vă bucurați de suport din partea unor oameni care v-au fost alături.

Fecioară: Vă vor fi recunoscute meritele și o să primiți și bani drept recompensă. Se poate să vă alăturați unei echipe, să puneți umărul la o treabă, un proiect de anvergură.

Balanță: O să puteți pleca într-o vacanță sau chiar și cu treabă și să rezolvați și probleme rămase în aer de acum vreo lună și ceva. Sunt câteva lucruri de pus la punct, dar vă veţi descurca de minune.

Scorpion: O să primiți un rezultat de la școală sau de la vreun interviu și o să știți ce aveți de făcut. O să primiți o confirmare de la vreo agenție de turism că vi s-au rezervat bilete. În concluzie, se anunţă veşti.

Săgetător: Cineva care a dispărut o vreme din peisaj pentru că nu v-ați mai înțeles revine și promite să trăiți în bună înțelegere. Relația cu anturajul pare mai destinsă, în sfârşit!

Capricorn: Poate ați reușit să aduceți un plus de confort și să arate și mai bine locuința voastră. Noroc că aveați un fond rezervat acestui capitol - casă. Se poate să renegociați un contract.

Vărsător: Cineva care și-a pus mari speranțe în viitorul vostru împreună vă caută și chiar o să descoperiți un numitor comun. Încă mai sunt lucruri de rezolvat la serviciu ca să vă luați banii.

Pești: E momentul să vă îngrijiți de sănătate, să vedeți cum stați, mai ales dacă avertismente au tot fost. E posibil să luați bani și să aveți astfel bugetul necesar pentru cheltuielile neprevăzute din perioada aceasta.

Top articole din Fun

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Mai 2022
Stire din Fun : Examen cu emoţii
Luni, 09 Mai 2022
Stire din Fun : Sfat de prim ajutor
Luni, 09 Mai 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 06 Mai 2022
Stire din Fun : Cea mai bună dietă din lume
Vineri, 06 Mai 2022
Stire din Fun : Mai ceva ca un psiholog
Vineri, 06 Mai 2022
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 05 Mai 2022
Stire din Fun : Cu nevasta la grătar
Pagina a fost generata in 10.2475 secunde