HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

311
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1655648728.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începeţi ziua agitat şi nervos fiindcă aveţi nevoie de o sumă mare de bani. Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.

Taur: Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară.

Gemeni: Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict de zile mari.

Rac: În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă.

Leu: Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasaţi cu autoturismul.

Fecioară: Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. În cursul dimineţii sunteţi cam agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi. Acordaţi prioritate problemelor importante!

Balanţă: Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

Scorpion: În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. Nu vă manifestaţi nervozitatea!

Săgetător: Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă.

Capricorn: S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Vărsător: Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere.

Peşti: Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Iunie 2022
Stire din Fun : Gogule, unde te duci tu?
Luni, 20 Iunie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 19 Iunie 2022
Stire din Fun : Ce minunat este în armată!
Duminică, 19 Iunie 2022
Stire din Fun : Rețeta celei mai bune ciorbe
Duminică, 19 Iunie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 17 Iunie 2022
Stire din Fun : A murit un mecanic!
Vineri, 17 Iunie 2022
Stire din Fun : Se mai însoară Ion?
Vineri, 17 Iunie 2022
Stire din Fun : Un meci important
Vineri, 17 Iunie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.2407 secunde