HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

381
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1660241286.jpg
Berbec: Riști să pui mai mult suflet decât ar trebui într-o situație care nu te privește direct. Analizează poziția ta în mijlocul conflictului și vei vedea că locul tău nu este acolo.

Taur: Există posibilitatea ca în momentul în care vorbești să stârnești o furtună în jurul tău deoarece cuvintele tale vor fi destul de acide.

Gemeni: Cu cât ești mai încântat de o nouă persoană din viața ta, pe atât te simți nesigur când vezi că are unele idealuri mărețe care nu te includ și pe tine.

Rac: La locul de muncă vei întâmpina anumite situații neplăcute din cauza unor colegi mai capricioși. Există posibilitatea să spui exact ceea ce crezi și ce simți cu adevărat.

Leu: Ar fi indicat să urmezi o dietă sănătoasă și, mai mult de atât, să faci câteva exerciții fizice, poate chiar o plimbare în parc cu un grup de prieteni sau cu jumătatea ta.

Fecioară: Se pare că persoanele de care ești înconjurat astăzi sunt prea pesimiste pentru tine. Orice ai încerca să le spui, te vor contrazice și sunt șanse să te facă să te simți prost.

Balanţă: Există posibilitatea ca o nouă colaborare să dea roade în această perioadă și nu vei mai avea probleme pe plan financiar. Poți începe să te gândești la ceva achiziții pe care le dorești de multă vreme.

Scorpion: În decursul acestei zile simți nevoia să faci mișcare și, în plus, vrei să pierzi câteva dintre kilogramele pe care le-ai luat în ultima vreme. Înscrierea la o sală de fitness este o bună idee.

Săgetător: Astăzi se pot accentua niște frustrări legate de bani, mai ales dacă creditorii îți bat la ușă sau cineva din anturaj își încalcă o promisiune legată de un împrumut.

Capricorn: Ești o persoană care nu se îngrijorează adesea de ceea ce gândesc ceilalți, deoarece, de obicei, te simți destul de puternic în propria piele.

Vărsător: Faci parte din ceva mai mare decât tine. Cu toate acestea, tendința de a te vedea separat de ceilalți te împiedică să îți îmbrățișezi frumusețea reală în viață.

Peşti: Aspectele planetare dau putere comunicării. Poate că vorbești despre ideile tale sau scrii cuiva a cărui înțelegere te va ajuta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Lucruri de prisos
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Cuplu la consilier
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Ştefan cel Mare şi turcii
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Horoscop
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 12 August 2022
Stire din Fun : Panică! Un tip și-a pierdut nevasta
Vineri, 12 August 2022
Stire din Fun : Nu te pune cu blondele
Vineri, 12 August 2022
Stire din Fun : Când profa vrea să ştie o adresă
Vineri, 12 August 2022
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 11 August 2022
Stire din Fun : Vadim face cinste
Joi, 11 August 2022
Stire din Fun : Simulare nereușită
Pagina a fost generata in 0.2824 secunde