HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ

418
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ - logohoroscop-1669402195.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești dornic de noi experiențe, dar cele mai multe dintre ele vin în contradicție cu planurile serioase pentru că presupun cheltuieli importante.

Taur: Grijile cresc, fără un motiv anume, poate doar din cauză că așa te mobilizezi tu, de obicei. Poate că altădată a funcționat acest mecanism negativ, dar acum nu mai e la fel.

Gemeni: Ești expus unor discuții neplăcute, iar cei din anturajul apropiat nici nu te vor proteja în vreun fel. Vei trece și peste acest episod neplăcut, dacă vei înțelege cum l-ai provocat.

Rac: Ies la lumină astăzi cele mai acute supărări, fără să îți fi propus lucrul acesta. Este bine să le tratezi ca ceea ce sunt, fără să le permiți să devină și mai mari.

Leu: Te simți încorsetat de anumite reguli din relațiile importante, pe care le-ai acceptat din toată inima la un moment dat. Poate ar fi timpul să înveți că nu le poți avea pe toate.

Fecioară: Chiar dacă simți nevoia să treci repede de la una la alta, ca să uiți de nemulțumiri, ar fi mai bine să ai răbdare, măcar pe subiectele care trebuie neapărat lămurite.

Balanţă: Contează foarte mult ce ai de oferit celor din jur și dacă ești capabil să treci dincolo de aparențe. Legăturile dintre oameni sunt mult mai subtile decât par.

Scorpion: Un prieten ți-ar putea oferi, fără intenție, o lecție de viață de mare preț, de care te vei bucura mult timp de acum încolo. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție prietenilor.

Săgetător: Este posibil să nu înțelegi din prima ce se petrece chiar sub ochii tăi și dacă nu ești obișnuit să fii sincer cu tine, să nu pricepi nici din a doua încercare.

Capricorn: Ar fi bine să iei în calcul că nu le știi pe toate și poți învăța ceva chiar și de la cei pe care îi consideri mai puțin experimentați decât tine.

Vărsător: Ai îndoieli legate de partenerii de orice fel, mai ales de cel de cuplu și nu știi cum să le alungi. Le poți lăsa în așteptare, ca să te lămurești în timp, dacă sunt adevărate.

Peşti: Ai parte de o zi cu numeroase momente care te invită la o judecată mai atentă a unor situații, ca să eviți exagerările și concluziile prea dramatice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Solidaritate masculină
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Răzbunarea fetelor
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : La cazinou
Duminică, 27 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 25 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Așa arată un bilet?!
Vineri, 25 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Lipsa de încredere
Joi, 24 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Cadouri pentru o soţie insistentă
Joi, 24 Noiembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.4642 secunde