HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ

948
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ - logohoroscop-1673357155.jpg

Articole recomandate

Berbec. Tensiunile, certurile și revendicările reciproce, precum și pretențiile voastre exagerate nu sunt excluse, în special cu persoanele în vârstă sau cu superiorii. Unii vor simți o lipsă acută de energie.

Taur. Concentrarea va fi pe voi și pe dorințele voastre deoarece veți fi în centrul atenției și veți primi o mulțime de complimente. Unii pot să înceapă un fel de aventură sau să călătorească în locuri și țări îndepărtate necunoscute pentru a-și încerca norocul.

Gemeni. Relațiile cu partenerii pot deveni tensionate și imprevizibile, deoarece aceștia nu-și vor respecta promisiunile, își pot abandona deciziile anterioare, se pot retrage din afaceri, se pot lansa în noi proiecte cu alții, astfel încât veți anula contracte și vă veți simți înșelați.

Rac. Pentru voi, zona de relații va fi pusă la încercare, dându-vă emoții și schimbări ale stării psihice. Vin dificultăți în dialoguri, iar ele nu pot fi trecute fără urmări decât dacă respectați niște reguli, cum ar fi libertățile celuilalt.

Leu. Activitățile vor fi productive, deciziile îndrăznețe și ca urmare, progresele în carieră se vor vedea. Vor avea loc transformări la locul de muncă și veți putea să vă demonstrați calităţile, talentele și abilitățile. Practic există șansa de a face o impresie bună oamenilor potriviți.

Fecioara. Nu vă așteptați la relații netede și armonioase, unele fiind provocate chiar de voi! Veți fi exagerat de spontani și imprevizibili, veți reacționa la orice comentariu și limitări pe care alții vor încerca să le impună.

Balanța. Circumstanțele neașteptate vor contribui la dezvăluirea problemelor din trecut, a relațiilor nerezolvate, iar voi vă treziți implicați în dispute, intrigi, litigii, sortarea relațiilor cu colegii sau prietenii. Fără să vreți, chiar voi veți provoca tensiuni.

Scorpion. Abilitățile organizatorice se vor manifesta în mod clar, iar cu ele, veți putea influența mediul. Dar, în același timp, se vor manifesta nerăbdarea și iritabilitatea, ceea ce poate complica relațiile cu partenerii.

Săgetător. Nici nu a început noul an bine, că voi ați intrat deja în febra responsabilităților. Schimbările produse la locul de muncă vă încarcă probabil prin implicarea în noi proiecte de echipă, cu multe treburi de făcut.

Capricorn. Nu se poate afirma că o să fiți într-o formă maximă în această perioadă, căci stresul sau vulnerabilitatea corpului fizic vă vor împiedica să desfășurați așa cum doriți activitățile. Veţi fi obligați să acordați multă atenție consolidării legăturilor de familie.

Vărsător. Mulți dintre voi se vor simți inconfortabil emoțional și psihologic în ciuda sărbătorilor care au adus linişte. Comunicarea, călătoriile, întâlnirile pot să nu îndeplinească așteptările pe care le aveți și în aceeași măsură, vă obligă să oferiți tot ce este mai bun, atât din punct de vedere moral, cât și financiar.

Pești. Trebuie să acceptați socializarea, pentru că în exterior se pot naște premizele necesare dezvoltării voastre profesionale ulterioare. Acceptați invitațiile la diferite evenimente, călătoriile și întâlnirile cu prietenii! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 19 Martie 2023
Stire din Fun : Ghici care-i nevasta!
Duminică, 19 Martie 2023
Stire din Fun : Gândeşte optimist!
Duminică, 19 Martie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 17 Martie 2023
Stire din Fun : Precizie la secundă
Joi, 16 Martie 2023
Stire din Fun : Adevărata pungă
Miercuri, 15 Martie 2023
Stire din Fun : Lupul analfabet
Miercuri, 15 Martie 2023
Stire din Fun : Un cuplu în prag de divorţ
Miercuri, 15 Martie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5351 secunde