HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ

638
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ - logohoroscop-1673636929.jpg

Articole recomandate

Berbec: Mare atenție până unde întinzi coarda în cazul unui conflict ce poate denatura în reacții agresive periculoase. Poți avea o confruntare acerbă cu o persoană care nu prea te are la suflet.

Taur: Bucură-te de liniștea care s-a instalat peste viața ta, de parcă toate problemele majore nu mai au nicio importanță. Ești calm, răbdător, te comporți ca un înțelept care și-a învățat lecțiile destinului.

Gemeni: Ai un as în mânecă de care vei ști să profiți în momentele tensionate, pentru că vei reuși să-ți păstrezi calmul când cei din jurul tău răbufnesc fără motiv la orice impas.

Rac: Ești un judecător corect, care este capabil să dea verdicte extrem de juste într-o situație cu mai multe direcții de interpretare.

Leu: Ești foarte econom astăzi, de parcă te-ar fi copleșit o serie de griji materiale, pentru că nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere.

Fecioară: Ești înconjurat de multă lume și cu fiecare ai alt gen de relații, reușind să te adaptezi perfect oricărei tipologii umane.

Balanță: Te afli într-un mediu ceva mai agitat, în care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata să izbucnească de la orice, dar dai dovadă de toleranță.

Scorpion: Discuți despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Ești în fața unor investiții masive, a unor achiziții de zile mari.

Săgetător: E o plăcere să descoperi alături de tine oameni cu aceleași idealuri, care vâslesc în aceeași direcție cu tine, care cred în aceleași valori.

Capricorn: Te simți mic în fața unei persoane care impune prestanță și respect prin faima sa sau prin superioritatea sa într-un domeniu pe care tu nu îl stăpânești încă.

Vărsător: Ai mari rezerve dacă să te implici acum în planul pe care ți-l prezintă cineva cu mult aplomb. Ești mult mai suspicios ca altădată și ai mereu impresia că în spatele aparențelor mult prea frumoase se ascunde ceva neplăcut.

Pești: Ai mai multe lucruri de rezolvat în același timp și vei face tot posibilul să te achiți de toate sarcinile, fără să o dezavantajezi pe niciuna. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Americanul, englezul şi moldoveanul
Vineri, 20 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Ivan Turbincă, în inspecţie
Joi, 19 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Vizită neașteptată
Miercuri, 18 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Marea întâlnire cu mama soacră
Miercuri, 18 Ianuarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.6065 secunde