HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele, DUMINICĂ

694
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele, DUMINICĂ - logohoroscop-1706726174.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi, întâmpini probleme pe toate planurile. Dar şi soluţiile vin cât ai clipi! Dacă au început să apară piedicile, este un semn că nu vei mai ajunge acolo unde ți-ai propus, de aceea e bine să ai întotdeauna un plan de rezervă.

Taur: Alegerea pe care o faci acum nu duce acolo unde ai sperat, ca atare deschide bine ochii înainte de a da răspunsul final. Stai fără teamă, se anunţă o perioadă prosperă. E posibil să fie doar o încercare.

Gemeni: Vei cunoaște o persoană care se va dovedi a fi salvatorul tău. Intervine în afacerile tale cu un sfat eliberator care te ajută să treci mai departe, la etapele următoare.

Rac: Nu știi dacă să te bucuri entuziast la vestea bună care vine azi sau să mai aștepți să se așeze lucrurile. Ceva îți spune că în spatele veștii bune s-ar mai afla și altceva, neplăcut.

Leu: Aștepți de mult timp un eveniment și cum acesta se apropie, începi să ai emoții foarte profunde. Lucrurile se mișcă mai repede și îți vezi visul prinzând contur.

Fecioară: Norocul poate apărea azi în plan sentimental, de parcă ai trece prin locul potrivit în momentul potrivit. Șansa poate fi de partea ta pentru a-ți oferi pe tavă fericirea.

Balanță: Durerile de cap și starea proastă nu îți dau pace. Ai vrea să ai parte de liniște, însă oriunde te duci, nimerești în mijlocul unui conflict.

Scorpion: Este o zi în care odihna este pe primul plan și nimic nu te poate ridica din pat. Pe plan profesional, ești dispus să te adaptezi perfect situației.

Săgetător: Afacerile tale nu merg foarte bine și de aceea ești destul de îngrijorat. Vezi în toți partenerii posibili dușmani, iar suspiciunile nu îți fac bine.

Capricorn: Petrecerile se țin lanț pentru tine, iar acest lucru te binedispune. Ai nevoie de ceva mai multă relaxare, pentru că în ultima vreme locul de muncă ți-a ocupat tot timpul.

Vărsător: Ți se reproșează faptul că nu dai atenție aspectelor importante din viața ta. Banii sunt preocuparea ta principală și te gândești ce poți face să obții mai mulți și mai repede.

Pești: Astăzi, ești dispus să faci numeroase sacrificii pentru ca situația financiară să se îmbunătățească. Relația de cuplu are ceva piedici din cauza unei persoane din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Nebunii vor să evadeze!
Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Săraca femeie…
Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Atenţie! Un număr de magie
Duminică, 21 Aprilie 2024
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Mai angajați zugravi?
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Bulă revine din concediul medical
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Motive de maximă mândrie!
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 18 Aprilie 2024
Stire din Fun : Femeia şi lampa lui Aladdin
Pagina a fost generata in 1.558 secunde