HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI

372
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI - logohoroscop-1676466996.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dorinţele tale şi ale partenerului de viaţă sunt similare, motiv pentru care decideţi să faceţi echipă şi în cadrul unui nou loc de muncă. Atenţie mare la orgoliile ce apar.

Taur: Încrederea pe care o ai într-un partener de afaceri este cam oarbă. Ai mare grijă să nu fii dezamăgit, căci nu mereu lucrurile îţi vor ieşi așa cum ai sperat.

Gemeni: Cu sănătatea stai mai bine ca niciodată, mai ales că un tratament nou este pe care să te facă mai bine ca oricând. Ai mare grijă la cheltuielile neprevăzute, căci se anunţă distracţii mari în următoarea perioadă.

Rac: Nu te mai încrede în oamenii care îţi promit multe şi mărunte, căci nu este soluţia optimă pentru o viaţă fericită. Ai mare grijă la sfaturile pe care le primeşti de la o persoană mai în vârstă.

Leu: La capitolul finanţe stai mai prost ca niciodată, pentru că ultima vacanţă te-a adus în pragul falimentului. Ce-i drept, distracţia a fost pe cinste. Te vei redresa tu.

Fecioară: Este timpul să faci o schimbare majoră şi de impact în viaţa ta. Fie că este vorba despre anumite modificări în cămin, fie că alegi o nouă coafură, simţi că ceva nu mai merge şi ai nevoie de un suflu nou. Vei găsi răspunsurile care lipsesc exact la momentul potrivit.

Balanţă: Stresul prin care ai trecut în ultimul timp şi-a cam pus amprenta asupra stării tale de sănătate. Te simţi epuizat din toate punctele de vedere şi vrei o vacanţă destinată exclusiv odihnei.

Scorpion: Deciziile cele mai importante pe care trebuie să le iei poartă amprenta unor oameni dragi care te-au ajutat să fii la înălţime ori de câte ori ai avut nevoie de un impuls în viaţă.

Săgetător: Este un pas important faptul că decizi să ierţi un om cu care ai stat în duşmănie multă vreme. Te va elibera de stres şi astfel te vei simţi mai bine ca niciodată. Iertarea este terapia pe care trebuie să o urmezi fără a sta prea mult pe gânduri.

Capricorn: Nimic din ce ai promis nu ţi se pare greu de dus la îndeplinire, mai ales că la mijloc se află bucuria unor copii. Şi cum tu îi iubeşti pe cei mici, vei avea parte de clipe minunate alături de ei.

Vărsător: Bucuriile vieţii vin din lucruri mărunte. De aceea, nu este de mirare că ai început să pui preţ pe fiecare clipă petrecută alături de cei dragi, pe fiecare salut primit din partea oamenilor sau pe fiecare vorbă frumoasă.

Peşti: Dezamăgirile sunt efemere, ceea ce este bine pentru tine. Nu uita că atunci când soarta îţi închide o uşă automat îţi va deschide o fereastră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 16 Februarie 2023
Stire din Fun : Micul Tim e pus pe şotii
Joi, 16 Februarie 2023
Stire din Fun : Eşti un adevărat bărbat!
Joi, 16 Februarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 15 Februarie 2023
Stire din Fun : Asta înseamnă să ai şcoala vieţii
Miercuri, 15 Februarie 2023
Stire din Fun : Povestiri fierbinţi între prietene
Miercuri, 15 Februarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 14 Februarie 2023
Stire din Fun : Tot pe cont propriu
Marţi, 14 Februarie 2023
Stire din Fun : Întrebarea greșită…
Marţi, 14 Februarie 2023
Stire din Fun : Viața în Florida
Pagina a fost generata in 0.6294 secunde