HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI

635
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI - logohoroscop-1694625200.jpg

Articole recomandate

Berbec: Parcă îți este dor de o persoană pe care ai lăsat-o prea ușor să plece din viața ta, dar din orgoliu nu ai mai căutat-o. Astăzi te simți tentat să îi dai un semn de viață, sperând că totul va reveni la normal.

Taur: Când auzi, la serviciu, că se poate să pleci într-o mică excursie, te simți extrem de norocos, deși în final s-ar putea să nu îți facă foarte multă plăcere ceea ce ți se întâmplă.

Gemeni: Cu greu faci diferența între adevăr și minciună și, tocmai din acest motiv, ești extrem de ușor de manipulat. Fii mai atent la intenţiile celor din jur.

Rac: Îți trece pe lângă urechi o informație și nu te lași până nu afli dacă este reală sau nu. Dacă se dovedește reală, atunci o poți folosi în avantajul tău.

Leu: Cauza comportamentului tău ciudat din ultima vreme pare a fi chiar viața socială agitată pe care o ai. Ieșirile în oraș și puținul somn îți afectează vizibil randamentul la locul de muncă.

Fecioară: Strictețea care te caracterizează dispare astăzi, așa că treci cu mare ușurință peste o situație cât se poate de neplăcută, cu un zâmbet larg pe buze.

Balanță: Trebuie să refaci lista cu obiective, pentru că deja te ocupi de prea multe lucruri și nu reușești să le faci pe toate bine. În plus, oboseala te face mult mai irascibil.

Scorpion: Un prieten își anunță vizita și, oricât ai fi de ocupat astăzi, nu poți să nu te bucuri. Aveți multe să vă povestiți, mai ales amintiri de rememorat. Plus că ți-a promis o surpriză mare!

Săgetător: Treburile gospodărești îți acaparează tot timpul și nu îți place faptul că trebuie să renunți la momentele romantice din cuplu. Fără să îți dai seama, partenerul te admiră pentru asta.

Capricorn: Ești un bun cititor al limbajului trupului, chiar dacă asta înseamnă ceva mai mult decât simple discuții. Reușești să observi unele lucruri pe care cei din jur nu le remarcă.

Vărsător: Afirmațiile pe care le faci astăzi sunt lipsite de fundament și par mai degrabă spuse din invidie. Cei care te ascultă nu își fac o impresie prea bună despre tine.

Pești: Definești dragostea în niște termeni duri, astfel că îți pui pe fugă toți potențialii parteneri. Eforturile unei persoane de a te încuraja sunt sortite eșecului. Dar tu ești plin de speranță în continuare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Septembrie 2023
Stire din Fun : Scuze bune
Joi, 14 Septembrie 2023
Stire din Fun : Răzbunarea fetelor
Joi, 14 Septembrie 2023
Stire din Fun : Solidaritate masculină
Joi, 14 Septembrie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 13 Septembrie 2023
Stire din Fun : I-am făcut şefului pe plac!
Miercuri, 13 Septembrie 2023
Stire din Fun : Cu aşa soţ, să tot ai amant!
Miercuri, 13 Septembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 13 Septembrie 2023
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI
Marţi, 12 Septembrie 2023
Stire din Fun : Cele mai cunoscute legi de pe lume
Marţi, 12 Septembrie 2023
Stire din Fun : Ce uşor este să devenim rude!
Marţi, 12 Septembrie 2023
Stire din Fun : Când luminile se sting…
Pagina a fost generata in 0.3225 secunde