HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI

402
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI - logohoroscop-1664723698.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se poate vorbi despre o pierdere care e mai mult teoretică, în cazul în care ai fost suficient de atent și nu te-ai aruncat la cheltuieli mari sau ai refuzat să fii lacom.

Taur: Ai motivele tale, bineînțeles, ca să acționezi așa cum o faci acum, dar trebuie să ții cont de propria conștiință, de ceea ce aceasta îți spune cu insistență.

Gemeni: Ar fi bine să îți schimbi setările de bază despre relații și cum poate fi asigurat bunul mers al acestora. De asta ai nevoie acum.

Rac: Ar fi bine să fii tu înțeleptul din grupul tău și să le oferi celorlalți un exemplu de noblețe, temperând inclusiv pornirile tale distructive, cum ar fi cheful de ceartă.

Leu: S-ar putea să vezi astăzi, în sfârșit, cât de inutile au fost eforturile pe care le-ai depus ca să ajungi undeva anume, în compania unor oameni pe care i-ai invidiat.

Fecioară: Dorința ta de a proteja ce e frumos în viața ta nu poate fi împlinită așa cum ți-ai dori și de aici pot să apară nenumărate momente de iritare, supărare sau nemulțumire zgomotoasă.

Balanţă: Există riscul unor conflicte cu prietenii sau alte persoane apropiate. Ar fi bine să cauți o soluție de mijloc în orice situație care te depășește.

Scorpion: Astăzi graba nu va strica doar treaba ci și dispoziția celor din jurul tău. Ești tentat să devii foarte superficial și să treci chiar și peste lucrurile cu adevărat importante.

Săgetător: Te vezi îngrădit din mai multe direcții și deși nu ești, neapărat, un mare iubitor de libertate, astăzi te vei rezolva împotriva acestor condiționări pe care le-ai acceptat până acum.

Capricorn: Ți-ar fi de mare folos să temperezi orice fel de conflict, mai ales cu cei din familie pentru că poate duce la complicații dintre cele mai neplăcute, nu doar la o simplă pierdere de timp.

Vărsător: De la tine poate porni un conflict major, cu superiorii sau cu cei din familie. Ar fi suficient să îți găsești preocupări frumoase, ca să poți, măcar, tempera aceste porniri.

Peşti: S-ar putea să te surprindă și pe tine anumite reacții exagerate pe care le vei scăpa de sub control fără să îți dai seama cum și de ce.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 Octombrie 2022
Stire din Fun : Cum se îmbogăţesc politicienii
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : Aşa tată implicat!
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : O nuntă în Scoția
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : În sfârşit, vin bani la buget!
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : La muncă cu studii superioare
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Blonda şi serviciul
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Un român şi un ungur, în tren
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.57 secunde