HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI

639
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI - logohoroscop-1678114973.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te împarți între mai multe sarcini și ai tendința de a le executa superficial. Unele dintre ele ar putea degenera în reproșuri din partea șefilor sau membrilor familiei. Nu puteți împăca pe toată lumea.

Taur: Sinceritatea îți va aduce rezolvarea unei confruntări pe plan profesional. În privința banilor, știi unde să apelezi dacă ai nevoie. În ceea ce privește planificarea unor călătorii în străinătate, ai mare grijă la detalii.

Gemeni: Nimic nu te oprește să îți spui părerea într-o chestiune profesională, chiar dacă vei întâlni rezistență, colegii vor remarca al tău curaj. În schimb, partenerul de viață este mai amabil ca de obicei!

Rac: Astăzi ai putea primi o sesizare de plată. Chiar dacă resursele tale sunt limitate în această perioadă, se recomandă să o onorezi la termen, pentru a nu avea probleme mai târziu.

Leu: Ți se oferă o colaborare, dar va trebui să te gândești de două ori înainte de a accepta. Ai destul de multe de rezolvat și te simți epuizat. Eforturile tale vor avea rezultate foarte bune.

Fecioară: Partenerul de viață este deosebit de pretențios, în această zi. Orice ai face, nu îi poți intra în grații. Îi poți acorda câteva momente de liniște pentru a deveni mai cooperant.

Balanță: Nu solicita de la cunoscuți pretențiile pe care le ai de la propria persoană. S-ar putea să fie prea mult pentru unii care te vor considera o persoană fără compasiune, ceea ce nu este adevărat.

Scorpion: Este posibil să dorești să începi o dietă nouă. Te preocupă imaginea mai mult ca de obicei. Te-ai gândit că poate ai prea mult timp liber? Poți profita de aceasta împăcând utilul cu plăcutul, proces la care te pricepi în mod deosebit.

Săgetător: Vă puteți rezolva problemele contractuale de la locul de muncă, să rediscutați aspecte de care nu sunteți pe deplin mulțumiți. Este posibil să primiți o sumă de bani considerabilă de la un prieten.

Capricorn: Este timpul să negociezi o mărire de salariu. Chiar dacă ai considerat potrivit să stai în umbră până acum, trebuie să ți se recunoască eforturile profesionale. Găsește-ți curajul și argumentează.

Vărsător: Te gândești la acțiuni din viitor pe care nu le poți controla acum. Se recomandă să rămâi la faptele planificate în prezent. Partenerul nu este încântat, pentru că nu-i acorzi destul timp.

Pești: Colaborezi cu persoane exigente, care solicită multă atenție și timp din partea ta. Dacă nu îți urmărești interesele, aceste cereri vor avea impact emoțional asupra ta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Mai 2023
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 22 Mai 2023
Stire din Fun : Inspecție la fabrică
Duminică, 21 Mai 2023
Stire din Fun : Bogat şi prost
Duminică, 21 Mai 2023
Stire din Fun : Inteligenţă din surse bio
Duminică, 21 Mai 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 17 Mai 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.3305 secunde