HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI

332
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI - logohoroscop-1679845064.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să apară unele recompense pentru eforturi depuse mai demult, de care ai și uitat, sau să primești reproșuri pentru unele scăpări în activitatea de la serviciu. Te vei descurca până la urmă.

Taur: Este foarte posibil să se accentueze unele dezechilibre care vor agrava problemele de sănătate de care nu te-ai ocupat. Ai mai mult grijă de tine!

Gemeni: S-ar putea să devii foarte ușor ținta unor reacții exagerate ale apropiaților și să îți ieși din fire. Nu folosește nimănui acest lucru, iar ție chiar îți dăunează.

Rac: Ar fi bine să eviți deciziile radicale, chiar și pe cele pe care le consideri neapărat necesare. Relația de cuplu trebuie protejată de aceste exagerări. Ocupă-te singur de ceea ce consideri important și nu abuza de bunătatea celor apropiați.

Leu: Se poate pune problema unei plăți, a unei datorii care abia acum apare sau a unei afaceri foarte bune de care te apropii cu pași repezi. Nu te grăbi să cheltui acești bani prea repede, riști să faci risipă.

Fecioară: Ar fi bine să fii mai prudent decât de obicei în tot ce faci, de exemplu, în cheltuieli sau afaceri cu cei din familie. Ai încredere în cei din jur și acceptă ajutorul pe care ți-l pot oferi.

Balanță: Ar fi de evitat deplasările, chiar și cele pe distanțe scurte, dar și discuțiile în contradictoriu. Abordează mai optimist oportunitățile care îți vin în cale.

Scorpion: Te poți trezi cu un refuz brutal din partea unei persoane cu autoritate sau cu o variantă cu totul diferită, care vine ca o propunere mai mult de consolare.

Săgetător: Se pot acumula mai multe probleme în familie, pe care nu le poți rezolva și poate că nici nu vrei. Apropiații tăi au nevoie de varianta ta cea mai bună.

Capricorn: Sunt posibile situații ieșite din comun din care nu vei înțelege mare lucru. Ar fi bine să fii calm și să ai răbdare cu toți cei din jur.

Vărsător: Se poate vorbi despre finalul unei povești de dragoste sau despre un nou început, care devine posibil numai în urma unor discuții aprinse, dar lămuritoare.

Pești: S-ar putea să ți se pară ciudat de intensă ziua de astăzi și prin evenimente, și prin reacțiile celor din jur. Ar fi de dorit să nu contribui și tu la dezordinea creată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Martie 2023
Stire din Fun : Cadou inedit pentru ziua soţiei
Luni, 27 Martie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 26 Martie 2023
Stire din Fun : Jurămintele unui soţ infidel
Duminică, 26 Martie 2023
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele DUMINICĂ
Vineri, 24 Martie 2023
Stire din Fun : Mama eroină şi Sascha
Vineri, 24 Martie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 24 Martie 2023
Stire din Fun : Control la oftalmolog
Pagina a fost generata in 2.8846 secunde