HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI

347
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI - logohoroscop-1664818937.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primeşti foarte multe întrebări din partea celor care vor să îţi urmeze exemplul, dar eşti în dubii dacă să îţi deschizi sufletul sau nu. Decizia ta are o mare influenţă, aşa că grijă mare!

Taur: Ai probleme multe şi greu de rezolvat, dar totul este numai şi numai din vina ta. Ai lăsat totul pe ultimul moment şi ai amânat la nesfârşit sarcinile pe care trebuia să le fi îndeplinit demult. Eşti depăşit de situaţie, aşa că ai nevoie de multă organizare.

Gemeni: Până acum, familia a fost pe primul loc pentru tine, dar iată că, de la un timp, acest lucru nu se mai respectă. Atenţie! Cei mici vor sesiza îndepărtarea ta şi nu va fi bine deloc. Rezolvă situaţia!

Rac: Nu eşti un om de bază, pentru că mai mult îi încurci pe cei din jur. Nu respecţi promisiunile făcute şi nici nu îţi dai interesul pentru a face o treabă de calitate. Vei fi desfiinţat în curând.

Leu: Te crezi superior unor oameni care nu au avut norocul să se descurce la fel de bine ca tine într-o afacere. Nu este o atitudine bună, căci poţi fi şi tu la fel ca ei într-un anumit mod.

Fecioară: Banii nu sunt o problemă în cazul tău, dar timpul liber da. Tocmai din acest motiv, te gândeşti serios să iei nişte decizii în favoarea ta. Simţi că trece timpul fără rost şi nu reuşeşti să ai mai multă grijă de tine şi familia ta. Atenţie la oboseala acumulată!

Balanţă: Ai de ales între două proiecte în care să te implici, dar nu ştii dacă vei face alegerea cea mai bună, care să îţi aducă satisfacţii pe termen lung. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Scorpion: Nu ai idee ce să faci în viitorul apropiat, dar doreşti cu toată ardoarea să dai un sens vieţii tale. Nu este cazul să devii sceptic, pentru că te vei descurca la perfecţie. Atenţie la suprasolicitare!

Săgetător: Cu sănătatea nu stai deloc bine, fapt pentru care iei câteva decizii care să te ajute să fii mai organizat şi să te odihneşti mai mult. Tu eşti singurul vinovat pentru starea negativă care te-a cuprins.

Capricorn: Eşti pe punctul de a arunca cu vorbe goale şi fără sens într-un om pe care l-ai susţinut mult timp şi care te-a dezamăgit. Nu este cazul să fii chiar atât de critic, nici tu nu eşti un om perfect!

Vărsător: Te-ai tot gândit şi ai ajuns la concluzia că nimic din ce ţi-ai propus nu a mers ca pe roate. Nu trebuie să fii supărat, în viaţă mai şi pierzi. Dar se anunţă un câştig imens, care te va bucura nespus.

Peşti: Este ocazia perfectă să inviţi la tine acasă prietenii care te-au ajutat în ultima perioadă. Le vei putea mulţumi cum se cuvine pentru gestul lor. Ai mare grijă să ajuţi şi tu la rândul tău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Octombrie 2022
Stire din Fun : Jurământ cu mâna pe Biblie
Marţi, 04 Octombrie 2022
Stire din Fun : Vizită în noapte
Marţi, 04 Octombrie 2022
Stire din Fun : Cine o fi Gheorghe Pitaru?
Marţi, 04 Octombrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 03 Octombrie 2022
Stire din Fun : Cum se îmbogăţesc politicienii
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : Aşa tată implicat!
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : O nuntă în Scoția
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : În sfârşit, vin bani la buget!
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.2602 secunde