HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARŢI

392
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARŢI - logohoroscop-1674542023.jpg

Articole recomandate

Berbec: Accepți orice provocare cu zâmbetul pe buze, dar ești înclinat să omiţi aspectele privitoare la riscuri. Cei din jur se bazează pe faptul că ești o fire extrem de competitivă pentru a te atrage în tot felul de capcane.

Taur: Devii atașat de o persoană pe care abia o cunoști, doar că ea nu îți oferă prea multă atenție. Sentimentele pun stăpânire pe tine spre seară și te decizi să îi spui ceea ce simți, indiferent de reacția ei.

Gemeni: Te joci cu nervii unui coleg de muncă și îți cam place această ipostază. Nu același lucru îl poate spune și el. Devine agitat, se concentrează greu, iar șefii sunt pretențioși, așa că îi distrugi toată munca.

Rac: Primești o sumă de bani pe care o aștepți de multă vreme și te gândești că ar fi bine să îi investești în locuință. Îi lași muți de uimire pe cei din casă.

Leu: Nimic nu îți iese cum ai vrea astăzi, din contră la capitolul relații situația se înrăutățește. Este o zi plină de revelații în care îți dai seama că cei pe care îi considerai prieteni nu îți sunt alături în momentele grele.

Fecioară: Te consulți cu un partener de afaceri pentru că ai de luat niște decizii importante. Din păcate vezi că opiniile voastre nu sunt pe aceeași lungime de undă și toată discuția se transformă într-o ceartă.

Balanță: Faci unele mici modificări în viața ta, iar un prieten se simte înlăturat. În loc să îți pierzi timpul explicându-i ceea ce el oricum nu vrea să înțeleagă, mai bine i-ai lăsa răgaz să se învețe cu noul tău stil de viață.

Scorpion: Ai tendința de a trece peste tot ceea ce înseamnă sfaturi și să îți asculți doar intuiția. Neglijezi faptul că unii au mai multă experiență decât tine și ești pe cale să iei o decizie total greșită.

Săgetător: Îți aperi credințele cu foarte mare înverșunare, iar cei din jur aproape că se simt jigniți de cuvintele tale. Chiar și așa determinarea ta va fi apreciată de prietenii apropiați și îi va surprinde pe cei din familie.

Capricorn: Oboseala și stresul sunt vizibile pe chipul tău, iar sarcinile de la muncă sunt din ce în ce mai grele. Nu ai liniște până nu pui totul în ordine, așa că cei din familie trebuie să înțeleagă programul tău încărcat.

Vărsător: Ai ceva cu toată lumea astăzi, astfel că nu ești un partener de muncă prea dorit. Susții unele adevăruri ce nu le poți dovedi, iar atitudinea autoritară este taxată de șefi.

Pești: Încalci niște reguli la locul de muncă și în loc să îți recunoști vina preferi să îți găsești tot felul de scuze pe care alții sigur nu le apreciază. Dovedește maturitate și acceptă faptul că ai greșit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 23 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Cum facem căldură iarna asta
Luni, 23 Ianuarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 22 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Cum e mai bine, cu soție sau cu amantă?
Duminică, 22 Ianuarie 2023
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ
Vineri, 20 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Americanul, englezul şi moldoveanul
Vineri, 20 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Ivan Turbincă, în inspecţie
Joi, 19 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Vizită neașteptată
Pagina a fost generata in 0.3775 secunde