X

HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI

1124
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI - logohoroscop-1696442063.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sfaturile tale nu sunt văzute cu ochi buni, mai ales atunci când cei din jur consideră că intențiile sunt să desconsideri munca în echipă. Ei spun că ești prea egocentrist, dar tu nu te consideri deloc așa.

Taur: Banii sunt cea mai mare problemă cu care te confrunți acum. Dar nu lipsa lor, ci faptul că îi gestionezi atât de defectuos îți creează probleme. Stabilitatea financiară nu este punctul tău forte.

Gemeni: Minunile care se petrec în fiecare zi în viața ta îți dau energia necesară să mergi mai departe indiferent de greutățile prin care treci. Ai învățat să controlezi emoțiile negative atât de eficient încât parcă nu ar exista.

Rac: A fost un drum lung și anevoios până ai reușit să ajungi aici prin propriile puteri, dar satisfacția pe care o ai este răsplata pe care ai așteptat-o. Acum poți spune că ai mai bifat un punct pe lista ambițiilor tale.

Leu: O colaborare importantă, care va aduce beneficii multiple în viața ta, este pe cale să se concretizeze. Nu da înapoi, nu te speria de provocări, pentru că ești cel mai bun din toată echipa. Și vei demonstra asta la finalul proiectului.

Fecioară: Atenția ta este captată de o persoană foarte tonică și cu chef de viață. Dacă ai putea să fii și tu la fel, viața nu ți s-ar mai părea atât de grea și nedreaptă. Uneori, ai tendința să exagerezi lucrurile.

Balanță: O informație eronată îți strică ziua, dar nu te lași înfrânt cu una cu două. O iei de la capăt mereu pentru că știi că doar tu te poți ajuta. Încearcă să fii mai relaxat.

Scorpion: Dacă vacanța ta înseamnă doar stat în pat, ești cel mai norocos om de pe pământ. Prietenii tăi au mult de lucru, iar tu ești pus în situația de a te distra singur. Dar ți-e bine așa.

Săgetător: Minciunile pe care le-ai trăit în ultimul timp nu au făcut decât să te facă să vezi ce fel de oameni ai lângă tine. Ai mare grijă cui spui secrete, în curând s-ar putea să afli că mult prea multă lume a aflat prin ce treci.

Capricorn: Neînțelegerile din ultimul timp te-au făcut să îți reprimi sentimentele și să te închizi într-o lume numai a ta, din care nu vrei să ieși sub nicio formă. Atitudinea ta este semnul că suferi mult.

Vărsător: Ai toate motivele să zâmbești. Veștile bune se țin lanț, ca să nu mai vorbim de o sumă de bani pe care o primești chiar de la primele ore ale dimineții. Acum poți afirma că ești, în sfârșit, un om fericit!

Pești: Bucuria pe care o împărtășești azi cu cei dragi te încarcă cu energie și te ajută să faci față unui stres cotidian care parcă ia amploare pe zi ce trece. Familia este ca o terapie pentru tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 19 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Turişti străini, "pierduți" prin România
Duminică, 19 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Când medicul dă greş şi te crede nebun
Duminică, 19 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce ne prezic astrele SÂMBĂTĂ
Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Păţanii la reparaţia acoperişului
Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Când să-l externeze, surpriză!
Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Bulă îşi pune ştreangul de gât
Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.6114 secunde