HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI

400
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI - logohoroscop-1698691948.jpg

Articole recomandate

Berbec. Ar fi bine să-ți controlezi mai bine emoțiile. Ești încordat, recalcitrant, chiar impulsiv, iar cu un singur gest poți distruge tot ce ai construit până la acel moment.

Taur. Nu dezarma pentru că multe lucruri se pot schimba pe parcurs. Nu fi invidios pe cel de lângă tine, toţi avem loc sub soare. Cu siguranță, fericirea va nimeri şi adresa ta.

Gemeni. Vei învăța că, uneori, sacrificiul este absolut necesar. Nu îți convine să dai dreptate altora, dar vei alege calea omului înțelept, pentru bunăstarea situației. Întotdeauna, minciuna are picioare scurte.

Rac. Te vei reapuca de un lucru pe care l-ai lăsat neterminat cândva. De data aceasta, vei vedea lucrurile diferit, iar acest lucru îți va oferi o altă abordare. Vei reuși să-ți îndeplinești misiunea mult mai bine decât ți-ai fi închipuit inițial.

Leu. Ai mai multă încredere în ideile și planurile tale. Ignoră-i pe cei care te contestă, fiindcă vor încerca să-ți pună piedici. Nu pleca urechea la ei și urmează-ți drumul. Lasă în urmă pesimismul!

Fecioară. Expune-te mai mult, nu mai lăsa pe altul să conducă pentru tine. Vei observa, în timp, că această postură de supunere nu a făcut decât să-ți înfrâneze idealurile. Dacă vei continua, riști să pierzi lucruri esențiale din viață.

Balanţă. Ai mai multă răbdare cu persoana iubită și analizează atent toate gesturile înainte de a acționa. Riști să acuzi, ca mai apoi să-ți pară rău. Fii echilibrat și nu da motive gratuite de ceartă.

Scorpion. Creativitatea ta este în floare, profită de imaginația și inspirația ta și dă viață lucrurilor mărețe. Prelungește cât poți această stare, fii optimist, deoarece este momentul tău.

Săgetător. Cuvântul de ordine este precauția. Nimic nu este infinit pe acest pământ. La un moment dat, nu vei găsi cale de ieșire. Ai grijă cum manevrezi banii!

Capricorn. Te reține faptul că nu ești tocmai cea mai îndemânatică persoană din lume, însă nu este cea mai potrivită atitudine. Nu vei avea șansa să progresezi dacă nu îți asumi niște riscuri.

Vărsător. În următoarea perioadă, vei acorda mai mult timp relațiilor sociale și nu este exclus să te reîntâlneşti cu prieteni mai vechi, împreună cu care să pui la cale activități deconectante.

Peşti. Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales cândva, pentru că visul tău se conturează din ce în ce mai bine cu fiecare pas pe care îl faci. Nu te aștepta la miracole!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Octombrie 2023
Stire din Fun : Când uiţi să minţi cum trebuie
Marţi, 31 Octombrie 2023
Stire din Fun : Asta nu e ceva deosebit! Staţi calmă!
Marţi, 31 Octombrie 2023
Stire din Fun : Atenţie, câine rău!
Marţi, 31 Octombrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 30 Octombrie 2023
Stire din Fun : Cea mai tare pasageră blondă
Luni, 30 Octombrie 2023
Stire din Fun : Anii trec
Luni, 30 Octombrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 29 Octombrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ
Pagina a fost generata in 0.5051 secunde