HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI

474
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MARȚI - logohoroscop-1716831552.jpg

Articole recomandate

Berbec: Chiar dacă săptămâna de abia a început, este loc de petrecere în preajma ta. Fie că tu ești în centrul atenției, fie că ești un simplu musafir, trăsăturile principale ale zilei sunt: veselie, entuziasm, bună dispoziție, libertate de exprimare și de mișcare.

Taur: Nu te mai crampona în idei preconcepute care nu fac altceva decât să te ţină pe loc. Uneori ai nevoie de mai multă relaxare pentru a face lucrurile cum trebuie.

Gemeni: Cel mai de încredere prieten este partenerul tău de viață, care va sări în ajutorul tău la cel mai mic semn, completându-te perfect, orice ai face. Ai grijă de relaţia voastră.

Rac: Nu ești mulțumit de nivelul la care ai dus un proiect care a durat multă vreme, dar acum ești pe ultima sută de metri și nu se mai poate schimba nimic. Trebuie să accepți situația ca atare, în ciuda dezamăgirii create.

Leu: Atmosfera este cam tensionată din cauza apariției în anturajul tău a unei persoane pe care toată lumea o evită. Dacă ai putea ieși din acest mediu încărcat negativ, ar fi o zi interesantă și plină de acțiune.

Fecioară: Un rezultat nu poate mulțumi pe toată lumea, deci, dacă pe tine te avantajează, nu același lucru se poate spune despre cel de lângă tine, care are de suferit. Momentan, contezi doar tu și satisfacția deplină pe care o ai.

Balanță: Graba strică treaba, știi prea bine, dar e greu să-ți ții sub control energia în exces. Spui ce-ți vine în minte, nu gândești prea mult înainte de a te implica într-o acțiune, ceea ce mărește riscul unor erori majore.

Scorpion: Acum se vede că ai mai învățat câte ceva, ai mai acumulat experiență și poți rezolva mult mai ușor dilemele de odinioară. Din când în când e bine să repornești acțiuni care nu au mers prea departe cândva. A doua oară va ieși mai bine.

Săgetător: Nu te simți bine în postura de învins, dacă altcineva s-a prezentat mai bine decât tine la o confruntare. În loc să consideri totul un eșec, mai bine te-ai ambiționa să recuperezi din handicap și, la următoarea ocazie, să fii tu în frunte.

Capricorn: Se știe că ești greu de convins, pentru că tu le vezi pe toate în cele mai mici detalii. Dacă ai depăși aceste temeri inutile și rezervele care te copleșesc, poate ai fi capabil să ajungi la niște roade de care să fii mândru.

Vărsător: Stai și chibzuiești profund asupra perspectivelor îndepărtate ale unui proiect pe care l-ai început alături de un grup mai numeros de persoane. Este un moment dificil.

Pești: Legile nu trebuie să se aplice doar în chestiuni majore, ci la fel de important e atunci când vizează lucruri mărunte. Nu trebuie să te abați de la reguli nici în cele mai mici detalii, pentru că uneori erorile pot fi mici, dar cu efecte mari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Mai 2024
Stire din Fun : Nu săpa groapa altuia
Marţi, 28 Mai 2024
Stire din Fun : Rugăciunea fiicei de mafiot
Marţi, 28 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 28 Mai 2024
Stire din Fun : Mai angajați zugravi?
Luni, 27 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 26 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 1.0689 secunde