HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI

371
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI - logohoroscop-1669140878.jpg

Articole recomandate

Berbec: Oferi sfaturi tuturor celor care au nevoie însă nu poţi să găseşti singur soluţii la problemele tale. Din acest motiv eşti ceva mai agitat decât de obicei.

Taur: Te deranjează nedreptatea şi, din păcate, astăzi ai parte de ea. Nişte decizii ale superiorilor sunt în defavoarea ta, iar munca depusă cu multă responsabilitate nu este deloc apreciată.

Gemeni: Reacţia nervoasă a partenerului te sperie mai ales că tu încerci să îi oferi un sfat bun. Uneori te simţi îndreptăţit să te implici pentru că observi cum lucrurile merg pe o pantă destul de nefericită.

Rac: Banii sunt singura ta preocupare astăzi şi nu te laşi până nu reuşeşti să închei o colaborare ce speri că îţi va aduce venituri

mulţumitoare. Apelezi la toate atuurile pe care le ai.

Leu: Îţi place să îţi spui părerea chiar şi atunci când nimeni nu o cere. Vei avea de suportat toate cuvintele nepoliticoase ale celor care te ascultă cum îţi expui nestingherit opiniile.

Fecioară: Nu este suficient să ai dorinţe mari şi să le împărtăşeşti celor din jur. Astăzi visezi cu ochii deschişi la un proiect important, deşi nu ai pus nimic în practică din ceea ce spui.

Balanţă: Relaţiile cu cei din jur explodează astăzi şi este un moment mai mult decât potrivit să spui exact ce vrei. Ai multe idei şi o atitudine pozitivă din care se hrănesc toţi.

Scorpion: Primeşti admiraţia de care ai nevoie şi îţi creşte orgoliul extrem de mult. A trecut destul timp de când tu te mulţumeai doar cu firimiturile din jur.

Săgetător: Ai aşteptări foarte mari în unele situaţii care te vor dezamăgi cumplit. Nu este cazul să începi a te lamenta, ci să îţi mai calibrezi aşteptările în faţa situaţiilor incerte.

Capricorn: Greşelile pe care le faci astăzi şi nu le recunoşti se vor întoarce împotriva ta ca un bumerang. Cel mai bine ar fi să ceri iertare celor cărora le-ai greşit şi să devii un pic mai prudent când vine vorba despre sentimentele altora.

Vărsător: Ziua de astăzi o dedici în mare măsură familiei şi treburilor gospodăreşti pentru că, în ultima vreme, ai cam neglijat tot ce ţine de cămin. Accepţi cu mare uşurinţă părerile celor din jur.

Peşti: Este momentul să treci peste aspectele pe care nu le poţi controla şi să încerci să organizezi ceea ce ţine de tine în mod exclusiv. De exemplu, poţi fi un pic mai prietenos cu cei din jur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Ce este căsătoria, în viziunea copiilor
Miercuri, 23 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Arta de a da o veste proastă pe ocolite
Miercuri, 23 Noiembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 22 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Poliţistul zgribulit
Marţi, 22 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Când trebuie să îţi ţii gura
Marţi, 22 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Dar o fată nu aveţi?
Marţi, 22 Noiembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 21 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Curcanul șugubăț
Luni, 21 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Boala lui Calache
Luni, 21 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4837 secunde