HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI

387
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI - logohoroscop-1672772931.jpg

Articole recomandate

Berbec: Azi ai nevoie de o dispoziție generoasă în tot ce este legat de muncă. În felul acesta, nu vei simți că faci cine știe ce efort și vei obține și rezultate bune.

Taur: Poate că nu controlezi mare parte din situațiile care te stresează în mod deosebit, dar o atitudine constructivă îți va fi de mare folos.

Gemeni: Îți faci iluzii, mai ales în legătură cu partenerii de cursă lungă – de exemplu, cel de cuplu. Va veni un moment în care te vei trezi la realitate și s-ar putea să nu fie o trezire plăcută.

Rac: Ai tendința de a cere de la fiecare membru al familiei mai mult decât poate să ofere, fie că e vorba despre resurse proprii, fie că este vorba despre înțelepciune sau bunăvoință.

Leu: S-ar putea să fii atât de prins în propriile ițe interioare, încât să nu mai observi ce se petrece în viețile celorlalți. Există și o parte bună în această situație.

Fecioară: Ești tentat să devii exigent cu cei dragi și nu numai. Nevoia ta de ordine nu se va rezolva pe această cale, dimpotrivă, ai putea obține și mai multă dezordine.

Balanță: Cauți exemple în jur, dar sunt șanse mici să le găsești, așa că va trebui să te uiți în alte direcții după oameni cu adevărat valoroși pe care să îi urmezi.

Scorpion: Este foarte important să ai suficientă răbdare să aduni informațiile necesare înainte de a te apuca să tragi concluzii despre situațiile și persoanele care te neliniștesc.

Săgetător: Cauți noi modalități pentru a-ți recupera autoritatea pierdută în familie sau de la serviciu. Poate că nu de asta ai nevoie acum, ci, mai degrabă, de o nouă abordare a relațiilor cu cei din jur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Cât fac 1+1?
Joi, 29 Decembrie 2022
Stire din Fun : Semne de sărăcie
Joi, 29 Decembrie 2022
Stire din Fun : Examen de ieșire
Joi, 29 Decembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 28 Decembrie 2022
Stire din Fun : La beţie nu-i de glumă
Miercuri, 28 Decembrie 2022
Stire din Fun : Blonda şi accidentul rutier
Miercuri, 28 Decembrie 2022
Stire din Fun : Când goneşti pe cine nu trebuie
Miercuri, 28 Decembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.4664 secunde