HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI

451
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI - logohoroscop-1701196337.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă ai primi măcar o veste cum că la capătul străduințelor tale te așteaptă totuși ceva bun, poate ți-ai aduna forțele să mergi mai departe. Continui, totuși, dar fără nicio speranţă de mai bine.

Taur: Ești foarte implicat în activitățile casnice obișnuite, pentru că tu ești persoana care se pricepe cel mai bine să le ducă la îndeplinire cu succes. Cel mai mult te deranjează că cei dragi nu știu să respecte eforturile tale.

Gemeni: Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza. E perfect dacă ți-ai făcut o mulțime de prieteni, pentru că nici nu știi când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei.

Rac: Ai făcut parte dintr-un colectiv amuzant, cu tonus bun, dar, brusc, intră cineva între voi şi se strică toată atmosfera. Aliază-te cu cei care gândesc ca tine, ca să restabiliţi bunăstarea.

Leu: Timpul e dușmanul tău numărul unu deoarece nu reușești să te încadrezi perfect în limitele pe care le ai la dispoziție. Organizează-te mai bine, fă-ți munca mai eficientă!

Fecioară: Nu ești tratat corect la serviciu, iar cunoștințele sau experiența îți sunt puse la îndoială, ceea ce e umilitor. Chiar dacă nu ești vinovat de nimic, ai tendința de a te autoculpabiliza și de a-ți găsi cele mai mari defecte.

Balanță: Dacă te alături colectivului potrivit pentru scopurile tale, totul va evolua foarte ușor spre succes, ca atare trebuie să pui accent pe cooperare și schimbul de idei. Fiecare are un rol în reușita acestei zile.

Scorpion: Viața de cuplu este foarte animată azi, de parcă v-ați aduce amândoi aminte de vremurile de început ale iubirii voastre. Atmosfera se animă între voi, iar declarațiile de dragoste sunt dintre cele mai intense.

Săgetător: Nu-ți face planuri prea îndepărtate cu banii pe care îi ai acum la dispoziție. E bine să păstrezi mereu o sumă de bani deoparte pentru situații neprevăzute.

Capricorn: Ești atras într-o direcție înșelătoare și nu îți vei da seama că e o pistă falsă decât după ce vei da piept cu primele roade care vor fi mult sub așteptări.

Vărsător: Legea ține cu tine astăzi și, printr-o singură mișcare, ți se face dreptate. Ai avut de suferit, o perioadă, de pe urma unui gest incorect făcut de un rival, dar a venit vremea să-ți iei revanșa.

Pești: Banii vin, dar se duc cât ai clipi, că nici nu apuci să-i numeri. Ai multe plăți urgente de făcut, încât abia ai primit banii dintr-o parte că deja i-ai și dat pentru a te achita de datorii. Aceeași viteză o poți resimți și când vine vorba de cumpărături.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Domnule doctor, să vorbim despre ce beau
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Tratamentul cel mai ieftin
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 28 Noiembrie 2023
Stire din Fun : După o săptămână printre muncitori
Marţi, 28 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 27 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Alergicul şi albinele pașnice
Luni, 27 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Unde-i lege, nu-i tocmeală
Luni, 27 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.3728 secunde