Infidelul a scăpat ca prin urechile acului!

268
Infidelul a scăpat ca prin urechile acului! - infidelul-1654517113.jpg

Articole recomandate

Eram o persoană foarte fericită. Aveam o minunată prietenă cu care mă întâlneam de mai bine de un an, aşa că am decis să ne căsătorim.

Exista o singură chestiune care mă deranja. Frumoasa ei soră mai mică. Viitoarea mea cumnată tot timpul se îmbrăca provocator.

Pregătirile de nuntă fiind în toi, într-o zi micuţa surioară m-a sunat şi m-a chemat să mai verific ceva la invitaţiile de nuntă. Am luat-o de bună şi i-am spus că vin în câteva minute.

Era singură când am sosit şi a început să îmi şoptească ce dorinţe şi sentimente are pentru mine. Mi-a spus cât de mult mă doreşte şi că ar vrea să facem dragoste măcar o dată înainte de a mă însura şi a mă dărui surorii ei pentru întreaga viaţă. Eram total şocat şi nu am putut scoate un cuvânt. Mi-a spus că merge la ea în dormitor şi mă aşteaptă. Am rămas ca o stană de piatră, stupefiat de cele ce auzeam, uitându-mă după ea cum urcă scările. Am stat aşa câteva momente, apoi m-am întors şi m-am îndreptat spre ieşire. Am deschis uşa, căutând cu privirea locul unde mi-am parcat maşina, când au început ropote de aplauze.

Toată familia viitoarei mele soţii era adunată în faţa casei şi mă aplauda. Cu lacrimi în ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine şi a început un mic speech: „Nici nu îţi poţi imagina cât de mândri suntem de tine că ai trecut cu felicitări acest test. Nu aş putea găsi un bărbat mai bun pentru fiica mea dacă aş căuta în toată lumea. Bine ai venit în familia noastră!”.

Concluzia: Lasă-ţi întotdeuana prezervativele în maşină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Iunie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 05 Iunie 2022
Stire din Fun : Ajutor de la Dumnezeu
Duminică, 05 Iunie 2022
Stire din Fun : Copil cu calități de geniu
Duminică, 05 Iunie 2022
Stire din Fun : Ce se întâmplă la poarta Raiului
Duminică, 05 Iunie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 05 Iunie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 03 Iunie 2022
Stire din Fun : Burlac, caut nevastă!
Vineri, 03 Iunie 2022
Stire din Fun : Un tip ajunge la Porţile Raiului
Vineri, 03 Iunie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.6661 secunde