Lasă-ți copilul să se joace cu trenulețul!

436
Lasă-ți copilul să se joace cu trenulețul! - lasa-1583793788.jpg

Articole recomandate

O mamă stătea în bucătărie în timp ce fiul ei se juca cu trenulețul în living. La un moment dat, mama aude trenul oprindu-se și pe fiul ei spunând:
- Toți pasagerii care coborâți, duceți-vă la mama dracului. Toți ceilalți care mergeți mai departe stați liniștiți pe scaune că pleacă trenul.
Mama, stupefiată, merge în living și îi spune:
- În casa asta nu se folosește asemenea limbaj! Acum, treci în camera ta și nu ieși de acolo două ore. De-abia apoi te poți juca cu trenulețul din nou dar numai dacă nu vei mai folosi asemenea limbaj.
După două ore, copilul se întoarce din cameră și începe să se joace cu trenulețul. În curând, trenul se oprește la următoarea stație și maică-sa îl aude spunând:
- Toți pasagerii care trebuie să coboare, vă rog nu uitați să vă luați toate bagajele. Pentru cei care urcați, vă rugăm să așezați bagajele la locurile special destinate. Vă reamintim că nu se fumează în compartimente. Vă dorim o călătorie plăcută și relaxantă alături de noi.
În timp ce mama începe să zâmbească, fiul adăugă:
- Iar cei care v-ați enervat pentru cele două ore de întârziere, puteți s-o trimiteți în mama dracului pe ăia din bucătărie...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Martie 2020
Stire din Fun : Aveți grijă cu blondele!
Sâmbătă, 07 Martie 2020
Stire din Fun : Ouăle de aur și dorințele împlinite
Sâmbătă, 07 Martie 2020
Stire din Fun : Blondele în impas…
Sâmbătă, 07 Martie 2020
Stire din Fun : Unii polițiști nu pot fi ispitiți!
Pagina a fost generata in 0.9914 secunde